Diskusia k téme Nehrá Wi-Fi rádio - veža Sony
Len ak náhodou ešte neviete uvidíme dokedy.
Tak ja mám problém ten istý ako ty písal som do Sony najprv si vypítali výrobné číslo veže zistili že mám najnovší software a potom odpoved to isté ako u teba, mne komplet nefunguje celý V-tuner vypisuje cannot play pri akejkoľvek stanici. Sony to nemá doriešené celý ten systém majú na prd oproti iným značkám kde sa zaregistruješ a počúvaš čo chceš cez wifi na svojej veži.
:)...tak to veru neurobim, netusim co to je:)...kazdopadne volal som do centraly sony v cechach kde netusia co s tym a u nas deklarovany servis sony ani nevedeli o com rozpravam...ja neviem to som jediny co vyuziva wifi na pocuvaniie net radia vo vezi? jasne ze cez pc to hra ale to je iny zvuk, ...keby viem o servise v BA kde sa na to vedia pozriet, resp keby viem analyzovat problem sa mi to asi skor odtrani,,,no podla navodu som spravil vse spravne a ako som i pisal nizsie veza rok hrala bez problemov
traceroute z veze asi neurobis aby si zistil ci ti pakety smeruju tam kam maju ze? :)
dobrý den, ve mi prosím niekto poradit resp. m anasmerovat s riesenim mojho problemu? Asi tri týždne do zadu mi prestlai hrat wi-fi radia vo vezi sony ( zo sony ma infomrovali ze ide o bypadok lsuzby a netusia kedy to napravia), ja skor mam pocit ze oni ani netusia o aky problem resp chybu ide...chcel som sa spytat ci ma niekto podobnu skusenost, resp ci na wifi radia od inach vyrobcov normalne funguje. (vsetko mam nadstavene spravne, rak mi radia hrali bez problemov) dakujem za rad
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň