Diskusia k téme ROCK FM
Pleties jablká z hruskami to nie je podnikanie ale služba koncesionárom! A aj ja aj music platíme koncesie!
WTF? A ty by si sa ako citil keby ti ako podnikatelovi prikazovali co mas predavat lebo "prave toto ludia chcu"?
Nezavana nahodou toto trosku politikou fasizmu?
Problém je, že odklonenia sa diskusie si vykoledoval Martin tým, že "zaútočil" na On-a. No a Palec to dorazil a začal hrubo útočiť politicky. Zaútočenie nemusí byť agresívne, ale také ako Martin, t.j. že úplne odignoroval názor, čo mal On a začal ho dusiť, že čo chce a že všetko je v poriadku. No nie je! Ja aj On máme spoločné to, že nám tu chýba nejaké normálne rádio a že nás nezaujíma, že je tu kopa špecializovaných a že nám radíte, že si máme prelaďovať. Predstavte si, že by existovali len špecializované obchody??? My ľudia potrebujeme aj univerzálne obchody ako sú supermarkety, že kde máš všetko a ty si vyberáš. A nie, že ti niekto predloží nejakú jednoúčelovú hudbu a vyberaj si alebo prelaď a vysmeje sa ešte aj z teba.
Ty si čo za človeka si myslíš že máš patent na rozum alebo čo si ty zač? Správaš sa presne ako liberálni fašista hitlerov pokračovateľ on mal totiž jediný správny názor alias matopic Captava atď.
A aký názov by malo mať to rádio ? ! Ale radšej nepíšte, aby vás nepozatvárali...
"Mi kceme radio ktore oslovi nasich 7,97% volicov Mariana Kotlebu!!!,, Pripade ešte 18,29% Smeru, veď aj tak ste už jedna partia
Neznášam v apolitckej diskusií názory.., a pokracujes odporúčam ti čítaš to vôbec po sebe či len ty máš pravdu a nik iný nemôže mať iný názor správaš sa ako fašista a odmietam arogancii a preto sa správam arogantne! diskusiu s tebou už odmietam asi si odchovaný na denníku n sme a podobných konšpiračných médiách a toto šíria aj z rádia fm povalaci z regtime áno majú poskytovať službu koncesionárom a čo mi nie sme koncesionari chceme rádio ktoré zaujme viac ako 2% menšinu čo na Tom nechapes?
1. Prepac, ale neznasam v apolitickej diskusii nazory typu liberal, slnieckar atd. Tu ti mozem odporucit, nalad si Slobodny vysielac, citaj Zem a vek...
2. Moderatori tohto radia patria medzi najlepsich, ziadne afekty, zbytocne vstupy a nezmysly, prave naopak. Prehlad v hudbe, zaujimave rozhovory, vstupy.
3. RTVS poskytuje sluzby koncesionarom, nar.mensinam a krestanom a inym cirkvam aj bohosluzby, na to tu su...
4. Arogancia mi je cudzia, takze koncim, nema zmysel debatovat, aj tak mas svoj vlastny nazor...
Tak poprvé to radi ten odpad fm vznikol z darmožráčov z rádia regtime ak chcete počúvať také blaboly čo vysiela fm tak nech ti to zaplatia liberáli ak má plniť RTVS svoju úlohu nech poskytuje služby pre svojich koncesionárov a to také o aké je záujem nie 2% to potom môže chcieť kresťan nech prevádzkuje RTVS kresťanské radio, takisto aj každá menšina svoje rádio atď. skratpre každého kto má záujem jeho rádio pre každú 2% menšinu !
To, ze to vadi Tebe nie je podstatne. RTVS si plni funkciu, kedy ma hrat aj mensinove zanre. Tu nie je dolezita pocuvanost. Pamatam si, ked sukromne media bojovali proti "Tvojmu" oblubenemu Rock FM, pretoze im toto radio "uberalo" zakaznikov z reklamy, ale aj v pocuvanosti. Ak by si chcel navrat, co myslis, co by hrali? Rovnako by rotovali tych 300 skladieb ako pises. Je uz ina doba, zabudni na to, co bolo. Rovnako som rad aj povodne Rock FM, ale som rad, ze prislo este lepsie _FM. Hraju to, co ine radia nie a tym si plnia svoju misiu, za co im patri velka vdaka. Rovnako za to, ze prinasaju kopec zaujimavych a roznorodych informacii. Nech im to este dlho takto hra a komu sa nepaci, nech preladi. Je tu kopec radii, ktore hraju to, co si zelas Ty a Tebe podobny.
Vadí mi to že výkonné ženevské frekvencie vysielajú pre niečo menej ako 2% poslucháčov áno súhlasím že jednou z možností je aj zlúčenie rádia Devín z radio fm doobeda a popludní fm večer a v noci devín ja platím koncesie a chcem tiež počúvať rádio ktoré má čo povedať mne ako napr. bývalé Rock FM a mám na to legitímne právo! Ako správne si napísal aj v ČR je radio s podobným zameraním Wave ale len na internete a v DAB tam nech vysiela aj Radio fm ale nie na výkonných ženevských frekvenciách pre tak zanedbateľný počet poslucháčov ! A k tej komercionalizácii ja chcem práve rádio ktoré nebude samohrajka a každých 10 min. reklama poprípade rotovať 300 piesní dookola iste to chápeš!
Moja odpoveď na Tvoje neustále prekrúcanie je:
Pretože včera pršalo!
Definuj, čo je pokrok. A prečo takým ako tebe, Monitor a podobným eFeMko neustále vadí, keď navrhujete:
a) aby sa zlúčilo s Devínom
b) aby sa preformátovalo zase na niečo ako Rock FM
c) aby sa úplne zrušilo.
Čo je na tom pokrokové, aby sa zlúčili dva okruhy, ktoré síce hrajú menšinovejšie, ale predsa len odlišné žánre a hoci sa v niečom prekrývajú, majú však aj hodne odlišných poslucháčov? Veď napr. Český rozhlas má Radio Wave, Radio Vlatava, Radio D-Dur, Radio Jazz. Alebo Česká televize má okrem ČT2 aj ČT art. O BBC ani nehovoriac.
Čo vám stále vadí na rádiu, na ktorom sú v rannom vysielaní zaujímaví hostia z rôznych oblastí a Martin s Dominikou ako ich moderátori schovajú do vrecka tých vyhoretých nudných moderátorov z Rádia Slovensko? Čo vám stále vadí na rádiu, ktoré okrem hudby prináša perfektný kultúrny servis (knihy, filmy, seriály, popkultúra, vizuálne umenie, divadlá)?
Čo je ten tvoj pokrok? Komercionalizácia a bulvarizácia? Máme tu toho málo?
Prečo by nemohlo vzniknúť nové rádio? Prečo sa brániš pokroku?
A pokiaľ sa pýtaš na môj názor, tak kľudne by som spojil Rádio Devín s Rádiom FM.
Zaujímalo by ma, že čo by takí ako ty Monitor a Music.sk robili s Rádiom Devín s jeho počúvanosťou pod 1%? Tiež by si ho chcel preformátovať na mainstreamový okruh? Lebo však, prečo by tu malo byť rádio pre čudákov, čo počúvajú jazz, vážnu a experimentálnu hudbu a zaujíma ich dramatická tvorba? Šup sup pekne počúvať mainstream a melodický rock. Podobne zrušiť televíznu Dvojku, s jej divnými filmami od Tarkovského, Kurosawu a pod. a napchať tam napr. futbal.
Ďakujem vidím že je som sám kto by rád počúval aj niečo iné a myslím si že rtvs by mal pre svojich koncesionárov znovu vytvoriť rádio ako bolo Rock Fm a nie iba rádia samohrajky kde sa točí 300 piesní dookola ak dokážu prevádzkovať rádio fm pre necelé 2% poslucháčov tak by mali začať robiť niečo pre tých čo si pamätajú aj dobre rádia!
Prikláňam sa tiež k názoru, že súčasná doba vyžaduje pokrok a prílišná špecializácia rádií viedla k tomu, že tu chýba rádio, ktoré by nedelilo hudbu na komerčnú a nekomerčnú, starých a mladých, slovenskú a neslovenskú, alternatívnu a nealternatívnu, hitovú a nehitovú, kresťanskú a inú, atď. Deň má 24 hodín a určite by sa dal taký program zvládnuť.
A či sa to niekomu páči alebo nie Rock FM rádio vystihovalo danú dobu a bolo svojim spôsobom unikátne.
Nejaký premudrely liberál určuje a rozkazu si doma mňa tvoje trápne samohrajky nezaujímajú a RTVS ak chce aby jej ľudia platili koncesie nech zato ponúka program o ktorý je záujem !
Ale uz tu prestan spamovat s Rock FMkom, 90 roky su davno prec, zmier sa s tym.
Stálo by za to aby slovenský rozhlas považoval nad stanicou ako bolo Rock FM rádio pri tom ako sa tu plytvá zenevskymi frekvenciami na rádia z počúvanosti pod 2% je to výsmech všetkým ktorí platia koncesionárske poplatky a za je nedostanú adekvátny program!
1997 https://youtube.com/watch?v=-W_umTzvYvo
1998 https://youtube.com/watch?v=3_MvmpGGExo
Tu klicili korene... dnesneho stavu.
Veľmi obľúbený moderátor" "Rogefemka".
a s temou "Rock FM" to ma spolocne co?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň