Diskusia k téme Počúvanosť Rádia Prešov
Nežijem už v PO, ale dlhodobo mimo Prešova. Po príchode do práce som si ich vždy pustil na internete a počúval, aby som bol informovaný čo sa deje v mojom rodnom meste. Asi po pol roku som ich prestal počúvať. Na môj vkus dosť slabé rádio. Buď sa v Prešove naozaj nič nedeje, alebo nevedia informovať. A ešte taká perlička. Mal som otvorený na internete prešovský korzár a začínali správy na rádiu Prešov. Text správ identický z Korzára. Správarka sa ani neunúvala si ten text prispôsobiť vlastnej puse. Všetko prečítala, ako bolo napísané v perexe článku. No hrôza na takéto rádio. Keď som doma v okolí PO, tak počúvam BEST FM alebo rádio Slovensko.
Pozdravujem všetkých nadšencov audiálneho masovokomunikačného média :). Všímam si reakcie niektorých z Vás, ktorý počúvate v Prešove a okolí o. i. Rádio Košice. Som z blízkeho okolia Prešova a preto mám ako prvú stanicu v aute naladené Rádio Prešov (väčšinou popoludní cestou z práce). Podľa posledného prieskumu má toto rádio počúvanosť 28 000. Je toto číslo podľa Vás reálne? Počúva niekto z tejto komunity toto rádio? Niektoré veci mi tam vadia, ale hrajú veľmi dobre a hlavne sa tam neopakujú piesne 6 x denne :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň