Diskusia k téme Čo Vám najviac chýba v éteri slovenských rádií?
mne chyba program z vlastnej tvorby.. ale to uz vsetci viete
Nie, Taylor som na mysli rozhodne nemal :) Konieckoncov, ta uz robi teraz len pop, country robila akurat na zaciatku svojej kariery. Skor som mal na mysli interpretov ako Lumineers, Vance Joy, Mumfords and Sons ci Lady Antebellum a mnohych dalsich...
Moderneho country a folku su teraz plne snad vsetky slovenske radia :)
Mne chýba Country, ale na Slovensku na takúto hudbu nie je priestor, ale keby sa našlo na Regine miesto aspoň folk, nemyslím teraz folklór ten je o inom. Takého Alana Mikušeka by som rád počul alebo Nedvědev, Luke Bryan, Dixie Chicks, Martina McBride. Viem že v Piešťanoch v lodeniciach bývajú takéto podujatia. Slovensko je asi malá krajina na toto, zázrak je že aspoň klasia a jazz majú svoje miesto tu aspoň na Devíne.
TWIST alebo stanica podobna Polskej verejnopravnej Trojke - zamerana viacmenej na mestskeho posluchaca.....
Mne chýba podobné rádio, ako je v Čechách ČRo Plus ...
najviac chýba viac regionálnych rozhlasových staníc. Niekedy ich bolo viac a mali aj zmysluplný program. Že sa to stále oplatí, vidno aj na rádiu Košice, ktoré je najpočúvanejším regionálnym rádiom na Slovensku. Vysiela na takmer celom území východného Slovenska a stále rozširuje pokrytie. Inak, čo sa týka toho BBC, to počúvam niekedy aj ja a fakt tu chýba aj nejaké čisto talk radio, ktoré by ponúkalo viac obsahu s pridanou hodnotou. Komentáre, diskusie a pod.
Pozdravujem. Čo Vám najviac chýba v éteri slovenských rádií? Počúvam občas britskú BBC a stále mám pocit, že je to nenútene cielené vyslovene na poslucháča. Moderátor s publikom akoby v každom vstupe diskutuje. "I would like to ask U, but be honest..." a pod. frázy. Počúvam a zároveň sa aj zamýšľam nad tým, čo sa pýta, v duchu si odpovedám a čakám na to, ako to tematicky prepojí a podobne. Chýba mi teda väčšia kontaktovosť na osi moderátor - poslucháč. A Vám? Vďaka za každý podnetný príspevok...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň