Diskusia k téme Ako si predstavujete ideálne rádio?
Ja nemám predstavu ideálneho rádia, ale predstavu ideálneho éteru. Totiž si neviem predstaviť jedno rádio, ktoré mi bude ponúkať presne to, na čo mám chuť. Ale bol by som rád, aby som vedel že keď mám chuť počúvať niečo, tak viem že to nájdem a budem vedieť kde to nájdem
Ja si predstavujem, že zo všetkého dosť. 70percent hudba a zábavné relácie a zvyšok spravodajské a iné relácie vrátane náboženského vysielania, to by bolo superkomerčné rádio, nie?
som typ ktoreho zaujimaju rozne informacie. preto aj rad pocuvam radio slovensko. ja by som snad uvital v ramci slovenskeho rozhlasu bud novu stanicu pripadne v ramci programu nejakej uz existujucej stanice (asi najblizsie k tomu ma radio slovensko) ktora by sa viac venovala vede a technike. mozno nieco ako je cesky rozhlas leonardo.
a co sa hudby tyka. som rad ze vznikly rockove radia, ale uvital by som keby rozsirovali repertoar. keby siahli aj po starsich kuskoch zo sedemdesiatych, sesdesiatych (vid folkrock, psychedelia a hippies) a mozno aj patdesiatych rokoch kedy sa vlastne hovorilo skor o rock&rollu nez o rocku. toto mi trosku chyba. mne osobne by vobec nevadilo keby pustili po Nirvane Chucka Berryho, a potom hoc aj Jefferson Airplane. a kde je este alternativny rock... ale tak to su len tuzby mojej malickosti. no pytal si sa na nazor :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň