Diskusia k téme Rádio Rebeca - Žilina 88,60 MHz
povodne radio Rebeca z 90-tych rokov bolo viac rockove,ked pocuvam sucasne radio Rebeca sa mi nezda,ze by vysielali viac rocku.
Chcelo by to vysielat viac rockovych pesniciek
To by len potvrdilo moje predošlé úvahy o nejasnom podnikateľskom zámere majiteľov. Tlačiť sa do mesta, kde už dve pomerne úspešné lokálne rádiá sú, mi príde rovnako chaotické, ako budovanie lokálnych štúdií.
Mozno sa chystaju studio v Martine zrusit. Bude to zilinska stanica. Zavisi od vyvoja pocuvanosti.
Priznám sa, že podnikateľský zámer majiteľov tohto rádia je pre mňa absolútne nečitateľný. Na jednej strane idú cestou čo najnižších nákladov, formátovo je toto rádio jednoznačný low-cost, na druhej strane sa rozširujú tým najdrahším spôsobom aký poznám, budovaním regionálnych štúdií.
Nieco k spusteniu aj obrazom:
https://www.youtube.com/watch?v=gJASokS7S6w
Ako ste si už všimli žilinská frekvencia bola včera sprevádzkovaná (kóta Žilina, sídlisko Hájik - vodojem, výkon ERP = 500 W, pol.: Vertikálna), vysiela sa z antenného systému rádia Rocková Republika, Martin a Žilina vysielajú rozdielný program, žilinské štúdio sa nachádza v Hoteli Slovakia.
P.S.: v Bytči ide rádio kvalitne, bez šumu, s RDS, podobne ako Rocková republika :)
Milan, Bytča.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň