Diskusia k téme Dance FM
Že by to chceli spustiť na 1.Mája?Veď zajtra uvidíme.
bol určite ešte šum...
počul som ich hrať,ale momentálne je tam opäť šum tak neviem či len skúšali alebo čo?naladil som ich v aute,doma mi to uz nejde?!
malo by už vysielať cca. od piatej?!
že im to odklepli koncom mája 2015...
Somarina, maju cas do augusta.
Kvantita tvojich prispevkov je na ukor kvality :(
už len mesiac a pár dní...
Keď sa ozvú , dám vedieť . Frekvenciu 102,4 MHz mám v pohotovosti. Zatiaľ iba šumenie.
Dnes som išiel cez Senec, frekvencia nebola v prevádzke ešte ani dnes večer...
Napr. frekvencia 89.0 MHz Rožňava už mala byť dávno v nejakom výberovom konaní, potom napr. Rádio 7 v RV nebolo rozvysielané ani po 16-tich mesiacoch, čo s tým spravila naša ctená RVR ? Absolútne nič...
Začne,nezačne? Už je pomaly rok od JLK 2015 a stále nevysielajú.
Možno na svätého Dyndy. :)))
Hovorili že to spustia do 4 mesiacov a už prešlo 6 a stále nič.No som zvedavý kedy to spustia.
Východ určite áno, podľa teba, kde je Prešov na západe, chvalabohu, že nie namyslená Bratislava.Dostanú viac frekvencií na pokrytie celého Slovenska, mudrc.
Mohli by aspon web stream uz spustit...nech mame co pocuvat ;)
Má vysielať do štyroch mesiacov.
nie na Východ a ani na Stred Slovenska toto rádio nepôjde , bude len lokálne , čiže bude dostupné len cez internet .
Ty si nečítal článok v ktorom sa píše že na akú frekvenciu dostali licenciu???
Tak už majú licenciu, začať chce do štyroch mesiacov.
Dance FM sa má volať stanica, pre ktorú jej predstavitelia skoordinovali v Senci frekvenciu 102,4 MHz. Hrať chce tanečnú hudbu od 70-tych rokov až po dnešok. Čiže osloviť publikum od 25 do 50 rokov. Štúdio už majú zariadené.
Autori projektu majú vymyslený aj marketing. Poslucháčom chcú dať o sebe vedieť cez billboardy, printy a sociálne siete. Programovo plánujú mať deň rozdelený na 4 bloky. V rámci nich spravodajstvo a to najmä z mesta a okolia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň