Diskusia k téme INTV
InfoVojna dnes vecer na INTV o 21.00 hod. http://www.infovojna.sk/informacna-vojna-pyramidy-…
Už bolo X termínov a nič...
je koniec mesiaca, mala by začať vysielať, napísali koncom mesiaca uvidíme.
Neviete kedy začnú vysielať? Stále ide o testovacie vysielanie a ak niečo vysielajú tak pseudonáhodne.. Absenciu na Skylinku (už mali začať vysielať aj tam) som vyriešil príjmom DVBT v HD kvalite, čo zrejme na satelite tak skoro nebude, ak vôbec.
budem môcť sledovať túto tv normálne, mne nejde.
už pôjdu normálne, nemôžem ich vôbec pozerať.
Ten čas tam už bol včera aj pred debatou Volby2016 :-) :-)
V pravom hornom rohu.
Mali by začať vysielať cez satelit už 01.03.
Nad Steel Arénou nič, ale ide v MI, možno od 1.3. pôjde, dačo dajú nejaké tv.
...no docela trapas! Velke halo, ze ostry start a... Preboha! Aky ostry start? Vsak to cely den len jedno a to iste dookola "testovacie vysielanie." No neviem, neviem. A v KE v centre pri Auparku, tak ten prijem je mizerny. Signal 60% a kvalita po 49-51% a seka to ako sunka. Vraj Avis spustil u nas aj druhy miestny mux. Ziadny som ale nenaladil, zjavne ten vysielac bude este slabsi alebo este viac cinsky. :D Sorry, ale uz sa viac nebudem ujedavat pre jednu INTV, ktora doposial vysiela tak, ako pred dvoma mesiacmi. Avsak ta prva relacia co som videl po 20h sa mi celkom aj pacila, i ked mi to trocha pripadalo ako z nejakeho radia, alebo z mikrovlnky?
v KE, ale majú dať diskusiu ako britva Matovič-Fico, ale neviem kedy.
Ja som to pozeral na K32 BA,prijem Samorin a okolie.Signal absolutne bezproblemovy.Na Samsungu kvalita signalu 72 percent :-) :-)
Ešte len začali a už majú na stránke, že stream je pokazený a signal napriek tomu, že bývam v BA z vlčieho hrdla nechytám :-/
No na internete to online nefičí...dajú sa dajako naladiť cez VOĽNÚ TELKU ?
ako sa táto televízia uchytí na našom trhu. Dúfam, že budú veľmi dobrou alternatívou, keďže na TA3 prepnem už len zriedkavo. Hlavne ma na TA3 se*e, že je zmanipulovaná (nemusím hovoriť kým,... to určite každý vie) a každý boží deň min. 2x až 3x má tam Ficko tlačovú besedu. Keď vidím ten je xsicht klamársky, ide mi na zvracanie. Držím palce INTV a dúfam, že nebudú zmanipulovaný ako TA3: :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň