Diskusia k téme Linky na live stream
Ahoj, nemá prosím niekto priame linky na rádia z tvojeradio.com? Potrebujem ich pridať priamo, nikde to však neviem nájsť. Vďaka
Dobrý den,
chci se zeptat, jaká je přesná webová adresa streamu rádia Jupiter?
https://radiojupiter.sk/
Děkuji.
http://listen.radiomax.technology/pennycz
Vie mi sem niekto napisat ako sa daju na tomto radiu vyhladat nove stanice,respektivne kde napisem novy stream radia,nakolko co som sa pozeral,tak mi len ponuka nove radia a ja mam konkretne zaujem o radio Aktual,ale neviem kde mam napisat ten stream,lebo som nenasiel tu moznost.Dakujem.
Fit Family Rádio je súkromné internetové rádio. Program je zostavený podľa formátu HOT AC, oslovuje poslucháča vo veku od 18 do 60 rokov. Vo vysielaní nechýba hudba pre všetky vekové generácie, najväčšie hity 80-tych, 90-tych rokov a súčasnosť. Moderátori vysielajú naživo minimálne 10 hodín denne a obsah vysielania je zameraný predovšetkým regionálne na okolie Lučenca. Žiadne spravodajstvo, len informácie z regiónu, čo sa pripravuje v športe, kultúre, prezentácie malých a stredných podnikateľov a firiem. http://fitfamilyradio.com/
Linky cez radia.sk sa daju stale zistit. Pouzivam Mozillu Firefox, stlacim F12 a v karte "siet" Ti ukaze priamy link na stream. Ale treba spustit nejake radio, aby sa stream aktivoval, a vtedy Ti ukaze link.
Aktuálnosť na listenlive nie je vo všetkých prípadoch ideálna. Podľa mňa najlepšia cesta k streamu je cez program RarmaRadio, tam tiež však všetky rádiá nie sú. V mojom prípade som v nie tak dávnej minulosti neraz prišiel k url cez stránky radia.sk, teraz to už ale nejde
no ved ale kto potrebuje, listenlive.eu. to je cele. ak by to nebolo, chapem, opravnene frflanie.
dam do googla "radio stations stream links" a prvy je nejaky web kde je to podla kategorii na viac menej hudobne stanice, druhy odkaz je na listenlive.eu. Len to chce pouzivat hlavicku.
Ono je otázne či nikto nerieši prehrávače. Sú situácie, keď chce človek počúvať napríklad cez zariadenie podporujúce AllPlay Radio, čo ide cez iTunes. Všetko je v poriadku, kým rádio je v databáze iTunes. Ak však nie je, potrebuješ si zadefinovať vlastný stream a tam url potrebuješ. Niektoré zariadenia zase bežia na cez vTuner. Tam platí to isté, ak rádio nie je v ich ponuke, chceš si definovať ako svoje vlastné a tam tiež url potrebuješ. Jednoducho, rádiá cez internet sa nepočúvajú len na PC, ale aj cez iné zariadenia kde niekedy url treba.
Dnes málokto rieši nejaké prehrávače. Chcú kliknúť na webe a počúvať. Kto potrebuje adresu streamu, má databázy typu ListenLive.eu
Cez inernet počúvam dosť slovenských staníc keď stačilo
spustiť stanicu a dať cez stram do napr WMP. Teraz to nie je možné , nanajvíš ponúkajú kvalitu prehrávania.Ak si niekto myslí že sa takto zvýši počúvateľnosť slovenskýych
je to otázne. Niekto chce asi?? ryžovať za každú cenu.
Nie som si istý či som mal reagovať v tejto diskusii. Nenašiel som spôsob ako osloviť správcu s ktorím by som
tento problém vyriešil. Dúfam že sa niekto kompetentný
k tomu vyjadrí. príjmem aj seriozne návody.
S pozdravom jano
Odporúčam program Rarma Radio, tam sú pri vlastnostiach rádií aj url streamov
radia.sk tu máš všetky slovenské spusti si nejaké rádio stlač F12 najdi si hore network klikni na to potom stlač F5 a tá čiara čo bude stále rásť ked na ňu klikneš to je link na stream
Dobry den,
daju sa zohnat linky na stream slovenskych radii? vsetky stranky co pozeram pouzivaju java applety a podobne, ja to nechcem pocuvat v browseri, ale chcem si to importovat ci do VLC, alebo do ETS 2, a podobne.
Dakujem velmi pekne
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň