Diskusia k téme Trnava Roks
Trnava Roks má nové logo:
http://www.roks.sk/nase-logo/
Ale napadla ma jedna otazka,coho je viac na Slovensku, radii alebo politickych stran...alebo 1:1 ?? Ci ma zmysel dalsie radio ukaze cas. Ja si myslim ze skor nie.
Som zvedavý na dosah lebo na 103,8 je silné FM4 z Viedne a na 104 zase Fun zo Suchej hory.
Tiez si myslim ze si Trnava zasluzi regionalne radio.....Drzim im palce aby sa vedeli presadit a aby sa im darilo....
Mozno by nebolo zle keby v buducnosti spolupracovali aj s Trnavskou radnicou za ucelom podavania aktualnych informacii a pod. Mesto by trebars mohlo vstupit do vysielania v pripade mimoriadnych udalosti... Myslim ze podobne to funguje v radiu Modra...
Trnava si urcite zasluzi regionalne radio,aj som s tym ratal kedze tam sidli aj velka automobilka.Radio Forte uz davno zaniklo,tak Roks ma velku sancu.
Dnes odnelo: „V Trnave už roky nevysiela žiadne rádio. V meste sa obmenili generácie, sú tu noví podnikatelia. Preto nám dáva zmysel spustiť v tomto meste lokálne rádio. Má to byť čiste trnavské rádio, bez ambície rozšíriť sa na ďalšie regióny. Tak je projekt nastavený.“
Ani Markíza nemá nič s Bratislavou..., veď sídli v Blatnom :)) Logika jak remeň :D
Dúfam, že nedopadnú ako Dance FM.
ak to ma v nazve Trnava, majitelom je Trnavska produkcna s.r.o., vysielat bude pre Trnavu a okolie = tak to dokelu nieco s tou Trnavou musi mat :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň