Diskusia k téme Hana Rapantová - ako na vás pôsobí
Tak Hana podľa mňa nie je zlá a snaží sa svoju prácu robiť čo najlepšie. Problém je však taký ako u mnohých ďalších "celebrít". Je možno trochu odtrhnutá od reality, nechodí vlakom ani autobusom, býva v dobre zariadenom dome, a okrem spolupracovníkov v rádiu sa stretáva len z ĺuďmi z "high society". Možno treba z času na čas cestovať MHD, vlakmi a autobusmi a znovu zistiť aký vlastne sú tí obyčajní reálny ľuďia. A určite to pomôže viac ako hodiny učenia sa moderovať. Možno že je to všetko inak, ale ja to presne takto cítim. Pravdepodobne tiež žila určitý čas v zahraničí. To spôsobuje aj ten zvláštny dialekt.
Tak pod ideme na Fun :-)))
dobre,mne sa nemusis ospravedlnovat.:-))),ja nie som taky aby som sa urazil :-)))
Ano ja viem sorry :)))) len som to tu xcel odlahcit aby sa tu odhustila atmosfera
nechcem ti rozkazovat,ale o funku sa bavme v teme Fun Rádio.toto je tema HANA RAPANTOVA
Ja hrozne mam rad Cuco (az milujem :))) ) !!! Myslim ze sa uplne hodi do Lovin´ Fun a sa mi paci ze prisla sem za nami :-)))
Ty sa radsej neozyvaj od teba som nepocul jednu konstruktivnu vetu. V nadavani si tu expert ty!
Z funka sa mi paci Slavo, Cuco, a ostatnych ani moc nepoznam.
No nepaci sa mi ta Katika. Ma taky neviem ako by som to povedal, proste hlas ktory mi nei je sympaticky. Obcas si vypocujem aj FM a Okey a niekedy koli sportu aj Sro 1. Dnes som prvy krat pocuval aj radio Tatry.
Tak za pokus to stale ale chcel som vediet aj od toho kto ma rad konzervativnejsie radio :))))
dvanastnik pravy okrem Expresu nepocuva nic,len tu nadava na ostatne radia,ake su zle,len nech Expres je najlepsi dopravny servis na Slovensku
A ktore radia este pocuvas ??? Ked Fun tak kto z neho je podla tvojho gusta :)))
Nepovedal som ze ju obdivujem. Je tazko ju hodnotit ked ju skoro vobec nepoznam kazdopadne svoju pracu si podla mna robi dobre. Ale napisal som jej a odpisala mi takze nevyzera byt nejaka namyslena.
A ty co na nu hovoris. Lebo fraza "je v pohode" je taka dost vseobecna . Akoze co na nej obdivujes ???
Prave teraz som pozrel na telku a uvidel som reklamu na Expres. Od takehoto (nepravom) bohateho radia by som cakal viac. Ta reklama je na urovni lokalky!!!
Je mi luto to slovo. Ale to len zo mna tak vychrlilo. Inac uz som sa pytal kamarotov/ kamosiek (taka anketka) a mali ten isty nazor ako ja . :)))))))
Oprava: Samozrejme len jedno "keby" :-))))
S tym Martinom Fencakom suhlasim aj podla mna je z Expresu bezkonkurencne najlepsi. Co sa tyka H. Rapantovej mas pravdu trosku je to pri nej monotonne. Toto si mal napisat na zaciatku. A nie ze je kr*va. Kde by sme boli keby keby kazdy hodnotil niekoho podla hlasu alebo prizvuku.
Napriklad Martin Fencak (ktory je podla mna najlepsi z expresu) je taky pohotovejsi ale ona vsetko hlasi tak monotonne - neviem ci ma chapes ???
Ja som nepovedal ze nemam rad hlasatelky ja som povedal ze vacsina z nich ma profesionalnu deformaciu zo svojho zamestnania. Tak za to slovo sa ospravedlnujem ale ja ju fakt nemam rad :((((
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň