Diskusia k téme Viva chvalabohu končí
ale nie.. nehovor mi ze peticia s 0,0006 milionmi podpisov nic nezmenila? neuveritelne, ocakaval by som aspon vyjednavania, nejaku ponuku od viacomu.. som sklamany.
EŠTE SOM TU!
Bol som od Decembra off the internet, ale teraz som späť!
Áno, sú to posledné dni, asi sa nedá robiť už nič, viacom to už nezmení. To sú teda zároveň aj posledné dni, čo som fanúšik Ellie Goulding a to aj napriek tomu, že tweetclips bolo presunuté na MTV!
R.I.P. VIVA
Náš najväčší Viva fanúšik už asi skolaboval, že sa dávno neozval, ale aj tak si pripomeňme že zmysel jeho života, teda popri Ellie Goulding, už čoskoro bude minulosťou
http://datecountdown.com/?&d=12%2f31%2f2018+12%3a0…
Odporúčam mu však nájsť nový zmysel, Rádio Expres, určite bude spokojný
Ak skončí VIVA skončí aj Ellie Goulding! Ellie Goulding je moja najobľúbenejšia speváčka, moja Goulding! No osud je raz taký, objavil som ju práve na nemeckej VIVe a to sa NIKDY nezmení!!! Na MTV keď hrali Army od Ellie Goulding, tak sa stala mojou najobľúbenejšou speváčkou! Samotný klip Army (a nie len klip) na mňa zapôsobil a stal som sa jej fanúšikom (tomu ešte predchádzali nejaké koncerty na MTV, kde sa mi Ellie Goulding pozdávala zo všetkých, čo boli v rámci MTV World stage-u najviac), definitívne to prišlo minulé leto, keď som videl jej koncert na youtube a tiež od kedy mám spotify a celé albumy dostupné kompletne online, objavil som toho ešte viac od nej a stal som sa jej fanúšikom! Avšak teraz sa to celé obracia proti nej a to celá situácia! Kým na VIVe v relácii tweetclips a tiež your choice za Ellie Goulding ešte hlasujem, kým sa dá (kým ešte VIVA ide), tak pomaly sa čas do konca VIVy odpočítava a pokiaľ nezaberie petícia, tak VIVA aj naozaj skončí a nebudem už ani fanúšikom MTV - MTV totiž vlastní viacom - ten istý viacom, čo vlastní aj VIVu a chce ju zrušiť! Vyhlasujem bojkot viacom-u od roku 2019! Keďže končím s MTV (kde som videl army od ellie goulding a vtedy sa stala mojou najobľúbenejšou speváčkou) a zároveň aj končí VIVA (kde som ju objavil - Ellie Goulding - Lights v roku 2013 relácia VIVA TOP 100), neostane nič z toho, čo ma doteraz s Ellie Goulding spájalo a už nebude mojou najobľúbenejšou speváčkou a ja nebudem už viac jej fanúšik! Buď si to viacom s tou VIVou rozmyslí a nezruší ju, alebo potom aj Bye bye MTV a Bye bye Ellie Goulding!
http://datecountdown.com/?&d=12%2f31%2f2018+2%3a00…
Chvalabohu, že ostáva. Takí, ako Ty by tu nemali provokovať a provokuj si svojho obľúbenca.
Inak, mas dost monotematicky twitter, Lukasko :-D
Alebo to sú schválne také reakcie na nick MTV&Viva Fan?.
Ty máš s tých Tvojich negatívnych komentárov o konci Vivy radosť , alebo čo ťa k tomu vedie.Nechápem, ako ťa to môže Tešiť, alebo to robíš naschvál.
Petícia o zrušení Vivy vyhrá aj keby mala hneď len týchto 5 podpisov, ktoré tam zatiaľ sú :)
Ďakujem za takúto možnosť. Už som podpísal petíciu o konci Vivy. Nech žije MTV Dance a VH1.
Vies, je uplne irelevantne ktora "peticia" skonci lepsie. Pretoze ja som vyhral uz len tym ze 1.1.2019 ziadna Viva nebude, neostane po nej ani smrad :-D
Nemáš šancu na úspehc,už teraz si odpísaný!
A kolko si cakal podpisov v prvy den? Si fakt pomalsi v mysleni (nenapisem hlupy)?
Provokater, nemáš šancu! Zabudni na to!!!
Prestaň už blbnúť, vidieť, že sleduješ asi TV Lux a počúvaš rádio Lumen a asi okrem toho NIČ iné!
Zrovnanie:
Petícia za VIVA TV má 145 podpisov
Petícia za skoršie ukončenie VIVA TV má IBA JEDEN JEDINÝ PODPIS!
Preto už PRESTAŇ provokovať!!! Počuješ???
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň