Diskusia k téme Psychoši v diskusii
A ja sme asi jediní, ktorí píšu to, čo si myslia. Mne tiež minule zmazali príspevok. Nadarmo tu človek píše, keď to vymažú. Zbytočná diskusia, môžete zlikvidovať.
Súhlasím, mimoriadne teraz sa ja a provokatér asi v tomto zhodneme. Keď všetko, tak všetko (aj TV Markíza, TV JOJ, TA3, skylink, atď...)
Treba zmazať všetko, čo sa netýka rádií.
Preto keď mazať, tak obidve témy!
PS: Nezabudnite na to, že Milujem Ellie Goulding!!!
...Zmažte potom tiež aj Viva chvalabohu konci!
Keď sa zmaže pro-VIVA téma, nech sa zmaže aj anti-VIVA téma! PS: Podpíšte prosím tú petíciu, prosím, nedovoľte, aby Viacom zrušil VIVu, radšej nech zrušia MTV! (alebo ho aspoň zakódujú, aby mohla VIVA pokračovať)...
https://www.change.org/p/viacom-stellt-unser-viva-…
Taktiež súhlasím ohľadom tej témy petícia Viva tv, že by to bolo dobre zmazať. Veď tam to je úplne psycho.
Treba to tu vyčistit aj temu Peticia viva tv by som celu zmazal na mieste redakcie aj tak to nemá nič spoločné s rádiami.
... žiadam o okamžité zmazanie.
Keď som uverejnila svoj slušný subjektívny názor na niektoré témy, doteraz nerozumiem tomu prečo, ale dva príspevky boli vymazané. Opúšťam túto diskusiu, lebo asi nerozumiem algoritmu vyhodnocovania príspevkov. Kadí sa to tu ako v materskej škôlke "smradľavými" príspevkami a admini nič. Akoby sa zužovalo kvantum ľudí, s ktorými sa dá rozumne diskutovať. Ďakujem. Rozumným nech sa darí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň