Diskusia k téme Ktoré rádio počúvate práve v tejto chvíli?
Možem sa opýtať,je medzi nami niekto,kto spolupracuje s agentúrou Median a pravidelne každý deň odosiela prostredníctvom špeciálnej app dáta,ktoré rádia televízie počúva ?
Ahaho, Jazz hrá Jamieho Culluma. Kto by to bol o nich povedal....
Europu 2, lebo ma dobry playlist. Lepsie ako pocuvat pomarance z kuby a podobne blbosti. A este obcas si dam sro 1
Rádio vo Viedni, ktoré vysiela Funk, Jazz, Hip Hop, Dance, Electro
https://play.mrt.com.mk/live/47
Velmi prijemna vsehochut, hraju vsetko mozne od ludoviek cez pop az po vaznu hudbu, trochu mi pripomina davne casy Radia Bratislava. Kedysi bolo velmi dobre pocut na 810 kHz, bohuzial pred casom znizili vykon, ak este vobec su na SV.
ja počúvam vlna,šírava,dobré rádio večerná fakt dobrá party aj dj ekg a robin za posledné hod.som počúval rock,europa 2,expres,melody.
Polskie radio Jedynka ...verejnopravna Jednotka, pocas leta doobeda, ide dovolenkovy uvolneny program Lato z radiem uz od roku 1972
Momentalne pocuvame radio nostalgie cz. Skvele radio do pohody
Pražské rádio - aj keď už sa snaží rozšíriť aj do iných miest. Vysiela súčasnú kvalitnú hudbu....
Porovnanie technicky sedí, ale ten trh je úplne inej veľkosti.
Len oblasť pre ktorú NDR vysiela zahŕňa 15M obyvateľov, 3x toľko čo celé Slovensko. Takže aj keby bola kúpna sila rovnaká, stále sa bavíme o 3x RTVS. Na to tých staníc nemajú až toľko. Jasné, musíme brať do úvahy prekrývanie + stanice samotného DLF / ARD (ak berieme i telku), ale i tak. Respektíve, ak zahrnieme DLF, tak to práve supluje "verejnoprávnosť" (predpokladám že pod tým si predstavuješ hlavne informácie a menšinovú kultúru).
Naopak, televíznych kanálov má samotné NDR až tragicky málo (ak nepočítam rozdelenie na podoblasti pre účely lokálneho spravodajstva).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň