Diskusia k téme Víkendové vysielania
Poznám okrem Expresu Funko, E2, Jemné, Vlnu, takže porovnávať mám s čím. Nejaké lokálny ja do úvahy neberiem. By ma ináč zaujímalo, kto má podrobne zmapované všetky, aj malé rádiá
Pre mňa top relácie cez víkend a odporúčam všetkým:
Piatok:
18:00 - 01:00 Oldies Party na Vlne
21:00 - 00:00 Party Night na Best FM
Sobota:
12:00 - 14:00 Soundtrack tvojho života na Exprese
18:00 - 01:00 Oldies Party na Vlne
21:00 - 00:00 Party Night na Best FM
Nedeľa:
17:00 - 19:00 Twentyfive s Julom Viršíkom na Exprese
18:00 - 21:00 80.roky s Flebom na Vlne
Podľa mňa cez víkendy sú lepšie relácie ako cez týždeň. V týchto reláciách hrajú najlepšie pesničky, ktoré sa inokedy nehrajú.
A vo všeobecnosti si myslím, že v hudbe je najlepšie na tom Best FM nielen cez víkend, ale aj cez týždeň. Len vždy ma trápia jeho slabé frekvencie. Najlepšie rádio s najhoršími frekvenciami.
Zaujala ma veta "ja napríklad nepoznám vysielanie Vivy či iných rádií" ako môžeš teda tvrdiť, že Expres je najlepšie rádio...tu to trochu dosť s objektivitou pokulhava... :)
Má víkendovú talksow ale tá ide v neďeľu asi od 10 do 12 hod...
A tiež to niekedy je celkom zaujímavé :-)
Pravdepodobne vôbec nepoznáš vysielanie Expresu, ale to nevadí, ja napríklad nepoznám vysielanie Vivy či iných rádií. Dávam Ti však do pozornosti víkendovú show Milujeme víkend, ktorá sa vysiela v sobotu od 8:00 do 12:00, vysielajú ju Majo, Miša a Ivana a ver že za 4 hodiny sa tam vo vstupoch premelie veľa zaujímavých tém. A za názorom že v tomto čase nijaké iné rádio neponúka zaujímavú víkendovú show si stojím. Tebe ho však nasilu nevnucujem, kľudne si maj iný názor
Tu sa musím zasmiať. Lebo o témach to už nie je vôbec. Nemá zmysel s tebou takto komunikovať. Víkend je o atmosfére, o vklade moderátora. Čím sú témy Expresu špecifické? Miška M. témy nemá vždy, tak si mi to opäť nevyargumentoval...
Možno som sa nie celkom dobre vyjadril, Milujeme víkend nemajú konkurenciu v čase, keď sa vysiela. Rozoberajú sa témy na víkend ako stvorené, čo v tomto čase podľa mňa iné rádio nemá
Hlavne si nepochopil zmysel príspevku. Nesúhlasím s ničím okrem Viršíka, ale OK, je to môj názor. Čím je iné "Milujeme víkend", napr.? Hudobne úplne to isté, len v inom "šate", názve. Keď už glorifikuješ niečo, tak konštruktívne pomenuj, v čom je to najlepšie, inšpiratívne a pod. Tiež počúvam Expres, ale ja cez víkend najmä kvôli vždy aktuálnej doprave, zvuk. grafike, paradoxne, hoci mám rada zmyselné vstupy, počas víkendu ich je menej a to mi vyhovuje. Vďaka za každý konštruktívny názor ;-)
Tebe za to Expres niečo platí,že ho tak stále vychvalujes?
S tou hudbou až tak veľmi nemáš pravdu, aspoň čo sa Expresu týka. Tam totiž majú v sobotu Soundtrack Tvojho života, kde je dosť hudby, ktorú bežne nepočuť. A v nedeľu je to Twentyfive. A mám pocit že počas celého víkendu je pomer novších a starších skladieb iný, ako cez týždeň. Na Exprese býva v sobotu skvelá show Milujeme víkend, o čom si myslím že v našom éteri nemá konkurenciu. Nedeľa mi príde zaujímavá hlavne vďaka Twentyfive, samozrejme že príjemné sú aj bloky zväčša s Miškou Mäsiarovou. Jediné na čo akosi neviem nájsť chuť je kvíz show Dvaja proti dvom, keďže sa Táňa presúva inde, som zvedavý čo sa s touto kvíz show udeje. Ale aby som ten príspevok nejako uzavrel, tak najlepšie víkendy má Expres
Aké rádia počúvate cez víkend? Hudba sa v porovnaní s pracovným týždňom veľmi nemení, všimla som si, že niektoré rádia dávajú šancu mladším moderátorom (dnes som počúvala Vlnu a chvíľu Funko). U mňa top 3 cez víkend Expres, Vlna (hovorené slovo a správy), Best FM (hudba). Ako u vás? :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň