Diskusia k téme Krach rádia
Tí dvaja vychcanci zo Zemplína inak ani skončiť nemôžu...
To sotva. Dobre radio vlastni jeden z najsilnejsich medialnych domov na Slovensku. Ako mozes pisat nejake predpovede, ked vobec nepoznas rozlozenie sil na trhu? Padat budu naopak lokalky a regionalky, ktore su uz teraz zvacsa iba samohrajky.
Myslím že to nezvládne rádio Viva to roztahovanie a dobre rádio a sirava
ahojte peťo takacs kde si to našiel o krachovanie rádií že môže mať best fm skončiť ten rok alebo budúci rok aj Dávid môžeš mi tu to poslať nechcem že by skončilo lebo bude šumenie na 94,0 a zle skončí rada Pre vysielanie a retransmisiu.
Súdili sa o Martin a Prievidzu, no dodnes tam nevysielajú...
Slovenský rádiový trh je v katastrofálnom stave. Na Slovensku sa už v dnešnej dobe nemôžeme spoliehať na žiadne rádio, že bude vysielať večne. Dnes ešte vysiela, ale zajtra už možno nebude (príklad Rádio Max). Dosť rádií tu už vzniklo a zaniklo. Ale čo je isté, že všetky dobré rádiá u nás zaniknú. Veľké svine sú tie licencie na frekvencie, ale hlavne Rada pre vysielanie a retransmisiu. Je to neschopná rada, ktorá by sa mala nad sebou zamyslieť.
V súčasnosti má asi najbližšie k zániku rádio Best FM (veď je to aktuálne najlepšie rádio na Slovensku, tak prečo nie), ale dúfam že nebudem mať pravdu.
nezaberajú zbytočne frekvencie one retro tomáš a majú šumenie aj ticho lučenci,RS a ostatok ide.dobru noc
Aj ja som za SiTy a pevne v to dúfam. One Retro by bola škoda tam je aspoň dobrá hudba
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň