Diskusia k téme Pokrytie rádii
ahojte okolo aj priamo meste prešová je výborný signál FUN-87,7 šPORT-89,8 KOšICE 2x-90,4,90,8 SKYRáDIO-91,4 A Už PRED finticami malinko zaruší, LUMEN-92,9 ZO STRážU ide výborne aj zo šibenej hory ide expres,FM,ROMA,BEST FM,K I S S,ANT.ROCK,VLNA,DEVIN,JAZZ FM ide aj vo finticiach výborne trochu zaruší o 3% a skyrádio o 8% na košice na 90,4 trochu mierno horšie -90,8 ide tam horšie ako u mňa v záhradnom aj europa 2 ide čisto výborne a z dubníka ide u nás dobre,výborne a meste výborne a na sekčove rochu zaruší.
chytim ale u mna miestami šušti, pretože som 50km od každeho najbližšieho vysielača (trenčin, nove mesto, nitra, sucha hora). Zase najčistejšie mi ide Expres pretože ten ma hustu siet vysielačov. Neviem
Radio Slovensko, chytis ho aj na srobovak v uranovej bani :D
Na juhu západného SK hrajú rádia iba po maďarsky.
Podľa mňa najlepšie pokrytie má Rádio Slovensko (RTVS). Na ceste PO - RK - BB - NR - BA snáď ani neexistuje výpadok tejto stanice.
Koncom leta 2018 som išiel z PO - KE - Miškolc - Budapešť - Balatón a rádio Slovensko mi hralo bez problému až do Budapešti.
Čaute. Ktore radio ma podla vás na slovensku najlepšie a ktoré najhoršie pokrytie. (Myslím pokrytie bežne dostupné v aute. Pretože napriklad ja naladim iny počet stanic v aute a potom v bytovke chytím aj česke, madarske stanice.). Dakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň