Diskusia k téme Rádio Snina
radio sa stale identifikuje ako RADIO SNINA...
Teraz som si pozrel radio na tejto stránke a s prekvapenim som zistil, že ide len o obyčajne internetove rádio. Takže predchodzi príspevok nemusíte čitať
Nemusi zmenu názvu rádia najskor schváliť RVR ? A ta to schvaluje na svojich zasadnutiach, kde si potom v zápisnici z dannej schodze viete zistit, či to RVR schalila a aky bude novy názov, ja som si to doteraz nevšimol v žiadnej zapisnici a najbližšia schodza má byť 15. januára 2020
Asi ťa sklamem, prečítaj si 3. bod: https://radiosnina.sk/najcastejsie-otazky/
Dufajme ze sa budu uchadzat aj o fm frekvenciu,treba podporovat aj mestske radia.
V playliste sa dosť často hraje aj česká hudba, napr. včera večer Bek Ofis - Ledoborec, pred pár minútami Michal David - Decibely lásky. A jingle boli asi prebraté z rádia WOW, napr. jingel počasia.
Radio uz je nahodene ale vysielaju aj info o hranej skladbe tak prosim doplnit aj playlist. Vdaka.
Keby som obyvatelom Sniny tak by ma zaujimavo prečo dalo mesto 20 000€ na nejake zbytočne radio.
...koho zaujíma rádio, ktoré nik nepočúva :-)
hmm, za 20 k€ radio? Ved to nestaci ani na vyplatu 1 cloveka na rok.
V redakcii zaspali čas stale tu nie je radio nahodene aj s playlistom asi preto ze som im este nenapisal a nikto iny si tu namahu nedal
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň