Diskusia k téme Rádio Dychovka
Playlist Radia Dychovka na tomto portali vyzera byt od veci, zrejme patri inemu radiu.
Posledna polozka v playliste je 4:55. Zrejme sa sekol odbavovaci SW.
Ta skladba sa vola este vaham..po ktorej som si myslela ze bude one hit wonder ..( a bola otrasna az po horehronie ktoremu
Vytykali.ze je umely folkor) .marian kavulic,
Aka dj mayo je jej manzel a jeho brat tomas pise texty ,aj kristine..inak dj mayo robil jingle pre kosicke
Radio kiks masarykova ul ale prisiel peter vysopal aka dj pepo
A odisiel z radia skladat hudbu..inak bolo v tom
Aj ego oboch...pepa a maya...peter vysopal pisal jingle pre kiks a kiss celkom uspesne az temer do konca..podarilo sa mi vidiet z istej vzdialenosti.. cauko..
Pekne ranko..
Jasne ...:) v pozadi martin kovalic
Z kosic ,ako dj majo vydal remix skladby
Perinbaba a ooh up..islo o dvoch bratov.
Vydal aj album martinovi kittnerovi
Spievajuci kadernik z ke , co
Pozval do kosic thomasa andersa z
Modern talking...2014...
Preto ma kristina tak razantny
Zvuk ( inak jej prva skladba bola
Hroza,velmi znama) ..pekne ranko.
Cauko.
Sediet pri radiu je lepsie nez sediet v amfiteari a sledovat a pocuvat tie reci...o..
Je to ako jazz.89 % sa neda....i ked su pokusy
O elektro etno a kedysi bol na okey these is kevi n ( samploval film medena veza a ludovky)
A naj bola kristina palekova a jej pseudo horehronie a jej vodnicke kodtymy na eurovizii
Kde prezentovala vraj sk...;)....to skor japonci
Vedia lepsie ludovky .a taky kandrac
Komercia ako hrom po tv joj..
Skúšam počúvanosť. Vypnem-Zapnem = Kto napíše nenapíše :)
pretože tu na Radia.sk to ukazuje čo chce :)
Dobré ľudovky aj nejaké dychovky hrajú na www.radiofolk.sk
Vy ste majitel radia? Naco to teda neustale vypinate - zapinate?
Je jedno či na pár dní, týždne, alebo nebodaj na mesiace.
To je nepodstatné.
Ak by som mal zohľadniť záujem dychoviek tak bola škoda to vôbec niekedy pustiť .
Preẞburger Hanbíte sa za meno ? :)
Na ako dlho to bude tentokrat spustene? Na par dni, tyzdne, alebo nebodaj na mesiace? Vsak to viac nejde ako ide. Mozu si podat ruku s Tvojeradio.
Bohužiaľ toto rádio už zopár dní nevysiela, je to OBROVSKÁ škoda ale je to tak :(.
Tu na stránke je sekcia Počúvanosť a na 1000000% istotu viem že nevysielalo celý deň ani v sobotu 11.9.2021.
V štatistikách Počúvanosť na deň 11.9.2021 malo rádio napočúvané 3hodiny a 9 poslucháčov.
V predošlé dni je to s počúvanosťou podobné.
Ako môže rádio ktoré nevysiela mať za deň 3h a 9 poslucháčov ? Niečo tu nesedí.
Ten isty problem ma.aj Majo Dokupil Radio Muzika posluchacov vela ale nik nepodpori klobuk dole ze to este stale taha s vlastneho napriek zdravotnym problemom
"Poslucháčov máme veľa ale žiaľ podporu žiadnu. Ani dotácie, ani nikto nič. "
Dotácie sa zachcelo, no to tak.
Citujem...
Zdravim.
Nie ste prvý a zrejme ani posledný kto sa nás v nasledujúcich dňoch spýta prečo nám nejde stream.
Dôvod je jednoduchý. Prestal som dotovať rádio z vlastných financií pretože za tých 14 mesiacov som to tak párkrát urobil.
Aj sme zaradili spot ktorá vyzýval na dobrovoľnú podporu rádia od 1-3-5€/mesačne alebo každý v rámci možností ale keďže nám prišli platby:
1x 4€
1x 3€
1x20€
1x 36€ (12 mesiacov po 3€)
Takže to je nedostatočné, pretože naše minimálne mesačné náklady sú 250€ (prevádzka servera + soza)
Poslucháčov máme veľa ale žiaľ podporu žiadnu. Ani dotácie, ani nikto nič. ☹
Uvidíme čo ďalej....
Keby sa našla firma ktorá by chcela nákladovú faktúru za tisícky € aby si znížila daň dáme im reklamu do rádia a nám takto zaplatia prevádzku. To by bolo jedno riešenie pretože inak každý dotuje a sponzoruje iba šport.
S pozdravom Peter Černička
Predseda Občianskeho združenia
*Projekt podpory a rozvoja dychovej hudby na Slovensku = Zachovanie kultúrneho dedičstva
Fakturačné údaje:
Slovenská dychová hudba
Brnianska 2038/1, 911 05 Trenčín - Zlatovce
IČO:512 254 92
Reg.číslo: VVS/1-900/90-52385
Registrovaný úrad: MV SR
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň