Diskusia k téme Ako tu pridat vlastné rádio?
naša IP updatnutá na 195.62.16.163 takže priamy lin k na stream je http://195.62.16.163:8000/radio.ogg
vďaka za info, my sme ale úplne nekomerční...
ale majú to tam tak divne pri livestreamoch napísané, že som ich pre istotu kontaktoval a na zatiaľ pozastavujem púštanie NCS verzií
ak by ste ešte niečo našli, budem Vám vďačný za feedback. Viete mi poradiť dobré zdroje no copyright hudby, aby som si rozšíril obzory
Majú to aj v podmienkach že musíš zaplatiť poplatok:
Can I use an NCS track in a promotional video for my Product / Service / Commercial brand?
NCS tracks used in commercial content (content that solely promotes or advertises a Product or Service) requires a Commercial License Agreement to be signed and a License fee to be paid before an NCS track can be used in this way. Without a fully signed commercial license agreement your content is at risk of receiving a Copyright Strike.
To request a Commercial License, please apply here: NCS Commercial License Form
Včera si mal skladbu od Axol - Ily
YouTube kanál sa síce volá NoCopyrightSounds
Ale pesnička má copyright: AEI (v mene spoločnosti NCS); Featherstone Music (publishing) a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)
Nepozná Shazam aj no copyright hudbu? Neviem o tom žeby bol len pre komerčnú hudbu, ani to neviem nikde dohľadať. Pamätáš si nejakú o ktorej máš pochybnosti??
Takmer všetky piesne čo máš vo vysielaní my našiel Shazam, a to dokonca aj tie bez copyrightu, neviem síce ako Shazam funguje, ale kedže poznal všetky, tak tie licencie si nejako porieš, lebo SOZA má silných právníkov.
no to určite, že by som výpalníkov dobrovolne podporoval, v žiadnom prípade!
existuje kvantum no copyright hudby, ktorú soza nezastrešuje, či už z netu alebo aj od známych čo majú či mali kapely... čisto nekomerčné, pokiaľ by tam náhodou niekto našiel nejakú copyrightovanú hudbu, dajte mi urýchlene vedieť
dnes v noci sa môžu vyskytnúť ešte výpadky kým to nenahodím stabilne
Dúfam že so SOZA máš uzatvorenú zmluvu, lebo šíriť hudbu, teda inými slovami autorské diela, to sa nedá len tak :-D
za tip, do MediaU to určite pridám, momentálne hľadám čo najlepší free software na streaming, zatiaľ používam len WinAmp s pluginom, ten aj semtam zasekne a má minimum možností, rád by som aj vedel cez mikrofón do vysielania aj niečo povedať či zautomatizovať určité veci, viete mi niekto poradiŤ?
Myslím, že to vieš pridať do Media U. A potom to pôjde na internetovom rádiu, ktoré MediaU využíva (napríklad Sencor SIR 5000 WDB, čo mám aj ja napríklad) a či sa to dá pridať aj tu, tak neviem, to musí rozhodnúť asi Admin...
Ahojte, náš BRUT.me Portál spustil vlastné rádio s free a alternatívnou hudbou, je nejaká možnosť ako ho sem pridať? Zatiaľ len začíname, no stream si môžte vypočuť tu http://radio.brut.me
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň