Diskusia k téme Stretnutie ľudí z tejto diskusie
alias KAWA alias D LANG alias NÁHODNÝ DOPRAVCA alias...
A Ty sa zas (na inej stráne) tváriš ako Opatrovateľka Tünde.
https://duckduckgo.com/?q=213.81.149.xxx&ia=web
IP adresa nie je viazaná na osobu - zisti si, čo to vlastne je!
;-)
Lukas, nic sa ty len neboj, velky brat ta sleduje.
Nikdy nezabudneme na tvoju peticiu za zachovanie VIVY.
:-)
Ale niektorí ich používajú súbežne, ja som to tu aj priznal, že som mal:
MTV & VIVA Fan
VIVA & Ellie Goulding fan forever
a teraz
FORTNITE PRO GAMER
a asi si to zmením na FORTNITE BEGINNER
Ale CSFR sa tvári (z 1 IPčky) že sú dvaja - jeden pravý a druhý nepravý a pod alebo Kawa, D Lang a podobní, čo si pravidelne menia nick-y. Ja tento nick používam pravidelne a nemením ho a ak áno, tak ho nahradím iným. A už vôbec nediskutujem sa so sebou pod rôznymi nickmi :-D
PS: Pri takýchto ľuďoch tu vzniká teda poriadny paškvil...
@HenrietaH: ved ty si tu tiez len dokazujes. Skrachovalo ti radio a tak sa za to hanbis, ze si ani jeho meno dodnes nenapisala.
@FORTNITE PRO GAMER: "Niektorí majú aj viac nickov." Haha. Ved ty sam si tu predtym pouzival VIVA & Ellie Goulding fan forever.
Ako dobre, ze na Mars sa este nedokazete dostat!
:-)
A niektorí dokonca ani nevedia poriadne pravopis / gramatiku :-D
Niektorý v tejto diskusii sú tu fakt ako debili, teda neviem ako každý, ale niektorí sú fakt poriadní "típci", diskutujú aj pod rôznymi nickmy a podobne. Niektorí majú aj viac nickov zaregistrovaných, tak neviem, či vôbec má význam sa stretnúť :-D
Ak sa budeš aj naozaj správať tak, ako to o sebe tvrdíš, potom ti dám pokoj.
Kapišto?
Je obdivuhodné, že si sa naučil používať diakritiku. Pravý ČSFR (čiže ja) sa však nespráva ako zakomplexovaný, primitívny hulvát - nevysmieva sa, neútočí na ostatných diskutérov, ktorí si to nijako "nezaslúžili".
Kápiš?
"A poďte teraz do mňa ;-) :-)))"
Ako tomu rozumieť?
;-)
V súčasnosti nemožno od toho očakávať, že sa zorganizuje session, ako z Pokecu / Zoznamky pred dvadsiatimi rokmi. Na jednu stranu škoda, na druhú možno aj dobre, lebo mnohí si tu navzájom nerozumejú, vrátane mňa, a mojimi extrémnymi názormi, za celé tie roky. :-)
Regulérne si povedzme, že cca 80 % ľudí by malo problém opustiť perifériu svojho gauča a prísť potenciálne na stretnutie.
Smutnejšie je konštatovanie, že podľa mňa tak 20 % rozumie tomu, ako fungujú rádia. Ostatní si len potrebujú niečo dokázať.
A poďte teraz do mňa ;-) :-)))
Rád počúvam ako čítaš
;-)
Mna chceš stretnúť psycho aj ako sa ty voláš ja byvam v zahradnom tak prid lu mne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň