Diskusia k téme Playlisty rádií
A veľmi sa mi páči tento nový dizajn playlistov. Teraz sa dá už aj jednotlivo kliknúť na všetky pesničky a pozrieť si o nich podrobnejšie informácie, že koľkokrát sa hrali za celé obdobie a pod.
Už konečne fungujú playlisty rádií na 100% tak isto ako aj predtým, čiže s normálnymi názvami interpretov a už sa zobrazujú aj ich fotky. Skvelé! No a hneď to vyzerá lepšie. Radosť pozerať. Takto sa mi to páči. :-)
Ja viem, že to nie je také dôležité. Keď nie sú, tak nie sú. Nič sa nedeje. Ja len kvôli tomu som myslel, lebo v playlistoch tu už dávnejšie boli fotky interpretov. Nejde o žiadnu novinku. Nemyslím si, že by to bolo nejaké oblbovanie, ale práve naopak je to celkom normálne aj bežné, že sú v hociktorých iných playlistoch.
Ja nepovazujem fotky za stastne riesenie. Toto nie je facebook ci instagram na oblbovanie a vola sa to informacna entropia
Mate postreh :)
Aktualne nas playlistovy system trochu prerabame, o par dni sa to postupne vrati do normalu.
Ja som si všimol že v mnohých pesničkách a mnohých rádiách sa tu na stránke v playlistoch začali interpreti v tvare priezvisko a meno miesto pôvodného meno a priezvisko. Len by ma zaujímalo ako sa vlastne preberajú práve hrané skladby lebo som si všimol že kým tu na stránke je použitý tvar priezvisko a meno, tak súčasne na stránke daného rádia je pri tej istej práve hranej skladbe tvar meno a priezvisko. Alebo ďalší príklad. Na webe Vlny bola skladba Zvonky štestí označená Karel Gott a Darina Rolincová a tu na stránke Darina Rolincová a Karel Gott.
Taká blbosť ale zaujíma ma ako to funguje :)
Všimol som si, že v poslednom čase sa v playlistoch rádií pri pesničkách nezobrazujú obrázky resp. fotky interpretov. Neviem presnú príčinu, že prečo. Nieže by to bol veľký problém, ale je dobré vedieť kto to je a vidieť ich v prípade, že ich človek nepozná, alebo len tak.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň