Diskusia k téme Radio v Nitre
Ano jazz_Laco mali by spustiť frekvenciu 91,9 zlaté Moravce najbližšom čase dostali prevádzkové povolenie od regulačného úradu ešte dostali koncom apríla a bolo zverejnené 17.5.pridali na stránke teleoff.gov takže sa môžeš pozrieť.
Tak ako, vie niekto niečo viac o spustení vysielačov tohoto rádia v Leviciach alebo Zlatých Moravciach?
Tak ale treba napisat aj to, ze to si len ty myslis ze iba tolkoto casu im zostava.
Tak ale treba napísať aj to, že majú ešte 3 mesiace času do povinného spustenia.....
Ako je to so spustením vysielačov Zlaté Moravce a a Levice? Čaká sa na nejaký príspevok z Ministerstva Kultúry alebo nezarobili dosť za minulý rok....
To akože vážne že najprv stream a až potom FM? Zaujímavé... Skús však zistiť aj niečo zaujímavejšie, napríklad čo má spoločné Rádio v Nitre a Top rádio. Celkom by ma to zaujímalo
Sam ma velke dlhy a ide druhym radit kam maju investovat. Expert jak lusk.
Tvrdit ze ma nieco ZADARMO je klamstvo. Urcite by tam bola protisluzbicka.
Jeden arogantný drzý človek absolútne žiadna pokora ani pred Radou ten pan Kozuch
Pán Kožuch len ukázal na vypočutí, že je zaseknutý v rádiovom praveku. Dnes sa to robí inak a hlavne, keď sa oháňa tým, aké davy ho "počúvajú", tak online je to cez deň obvykle menej ako 10 ľudí, v špičke max 17: https://radioserver.online:9932 - gratulujem k tým davom...tam nik príčetný nemôže inzerovať.
V Nitre je bojkot radia v Nitre.Otvorene sa hovorí kto je za tymto projektom.Strach ze sa vrati mafia a do NR a ludia z pozadia byvalych dvoch radii je velky.Treba odsutit to co robiˇo radio Nitra a neskor sofistikovane N radio.Opatrnost citit v celom online priestore v NR,vacsina ludi vie ake zviera je za tymto projektom.
tu je stream na pridanie stanice do internetovych radioprijimacov,ak by mal niekto zaujem http://195.210.28.150:8932/radiovnitre_live.mp3?t=…
Len je zrejme v teste lebo tých 200W šlo ako 20W, a to 93,6MHz je 50W a ide ako 500W :D
Získali frekvenciu 105,4 ale zatiaľ majú nejaké spojenie s Nitrianskym rádiom Wow ktoré vysiela na 93,6.Na stránke sa píše počúvajte Rádio v Nitre na fq Rádia Wow.
Len neviem prečo majú v logu 93.6 keď ziskali 105.4
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň