Diskusia k téme MTV Video Music Awards
Teraz práve začínajú. Ide to všade okrem UK, tam MTV music ani MTV UK nič. Až v repríze. Inde napríklad Italy alebo France to ide okrem MTV aj na MTV Hits a MTV music. U nás to ide na MTV Europe, MTV live HD má iný program a ešte FTA to ide aj cez MTV Germany na 19.2 E...
Keď už si mal nutkavú potrebu zakladať túto tému, prezradíš, čo hovoríš na výsledky?
Za mňa:
Hlavná kategória (Video roka) top spokojnosť a som zvedavý na nový album
Pieseň roka nespokojnosť (Billie Eilish skutočne nemám rád).
Umelec roka a najlepší pop dajme tomu ujdú (v oboch kategóriách som ako-tak prial Edovi)
Skupina roka ujde
Najlepšie R&B potešilo, hoci R&B počúvam iba minimálne (The Weeknd je však v tomto žánri jedna z mála výnimiek).
V ostatných kategóriách som favoritov nemal.
Pre nás dávno nezaujímavá MTV a jej ocenenia nemajú prakticky nič spoločné s rozhlasovým prostredím. Aktuálnu americkú hudbu dnes hrajú málokde /ak nerátam Expres/ a aj tak nikoho na Slovensku nevzrušuje. Žiadam toto vlákno zrušiť.
V poslednom čase mám toľko pracovných, voľnočasových a spánkových aktivít, že nestíham sledovať live ani podujatia (hudobné, kultúrne, športové...), ktoré ma vyslovene zaujímajú (a MTV Video Music Awards do tejto kategórie nepatrí).
Zoznam vystupujúcich hudobníkov ma nezaujal. Svet videoklipov ako takých ma príliš nezaujíma. Vo väčšine kategórií by som si dokonca nevedel vybrať favoritov ani z hľadiska hudobnej produkcie (azda iba spôsobom: menšie zlo - pre uši).
Avšak, ako sa hovorí - proti gustu...
Vzhľadom na zajtrajší štátny sviatok sa chystám sledovať veľkolepú udalosť roka - 2022 MTV Video Music Awards úplne naživo v noci, keď to pôjde priamo z USA. Kto sa pridá a pozrie si MTV Video Music Awards 2022 tiež LIVE???
Foo Fighters sú tento rok Global Icon...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň