Diskusia k téme Kiksy moderátorov počas správ
No veď dobre veď vypínajme mozgy a bavme sa. Úplne v pohode. Chápem. Ale tieto hlúposti majú byť akože centrom pozornosti? že sa niekto zmýli? no a čo, hadam takej hlupacine nebudem venovať pozornosť! Načo je to dobré?
Nie som veľkým fanúšikom tém od FORTNITE PRO GAMER, ale keby som nonstop myslel na cenu benzínu, tak by som si asi musel nabrať jeden plný kanister, poliať sa a škrtnúť...
Mozog občas treba aj vypnúť.
K téme: https://www.youtube.com/watch?v=uQZFcdJqoCM - aj keď v tomto prípade sa nedokážem ubrániť dojmu, že to bolo tak trochu naschvál s cieľom upútať pozornosť
Toto je problém ktorý trápi túto spoločnosť? Vážne? Cena benzínu rasti na 2 éčka a vás trápa nejaké brepty? Nedajte sa vysmiať :-D :-D :-D
V poslednom čase sa viac krát vyskytli kiksy moderátorov počas správ a to na verejnoprávnom rádiu Slovensko, jednak počas správ a tiež aj počas zelenej vlny. Samozrejme nezabudnime ani na problém s počítačom na konci rádiožurnálu o 7:00 pred pár rokmi, kedy to povedal moderátor do zapnutého mikrofónu. Môžte pridať nejaké ďalšie kiksy moderátorov, ak ste niečo zachytili...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň