Diskusia k téme Kedy bude nový prieskum?
Tie prieskumy su zvlastne. V Mediane je prvy expres a potom SRo1, potom nejake komercne radia a asi 5. alebo 6. je SRo4. V prieskume OMV SRo je prvé SRo, za nim expres a tretie SRo4. Ano je zvlastne, ze z prieskumu SRo vychadza rozhlas jednoznačne lepsie. Mnohí by sa pousmiali a povedali, no pomohli si. Ked však pocuvam napriklad Radiozurnal, ktory je absolutne nestrany, tak tomu neverim. Som viac ako presvedceny, ze z nestraného SRo by to asi nemali za potreby. Takze, je Median zaplatený Radiom Expres? Taka moznost tu je, OMV SRo vyzera ako nedoveryhodné, tak sa v mediach prezentuje nejaky Median, ktory mozno pomaha zvysovat Expresu prijmi s reklamy pre svojich americkych vlastnikov.
prieskumy = podvody !
kto zaplatí tej je prvý :-)
SRo 1 - 40%
SRo 2 - 12%
SRo 3 - 32%
SRo 4 - 17%
Expres - 0,4 %
tak tak... nu a mne iba oci vypadli na klavesnicu ked som videl cislo pri Radiu G3. :) a taktiez ma potesilo vyssie cislo Radia SiTy, pretoze je to radio, ktore si rozhodne tiez zasluzi viac posluchacov.
Mili moji zlati!
Prezrela som tie vysledky, i ked pravdupovediac, niekedy si o nich myslim svoje, ale pozitivne ma prekvapili predovsetkym lokalne radia, ktore zaznamenali , aj ked nie velky, ale predsa ako taky uspech v pocuvanosti! Mile radijka, ja Vam blahozelam!
Tolko moj nazor, moji zlati!
Pekny den!
mno co vravite na nove prieskumy? niektore radia ma osobne dost ze prekvapili, ci uz pozitivne alebo negativne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň