Diskusia k téme EXPRES predbehol Sro1
Falk, kopia coho je podla teba Ex? Okey je naozaj super radio, s vynimkou rana sa donedavna nedalo nic pocuvat. Najnovsie sa neda uz ani rano. Tych moderatorov radsej nekomentujem.
Ani ja neviem, prečo je rádio EXprd najpočúvanejšie, však nič tam nie je. Je to snažiaca sa kópia. Ja počúvam najlepšie rádio - OKEY, kt. počúvam od 1997 (predtým KOLIBA) . A myslím, že prevalcuje všetko!
Sonny: jasne že ano prečo by nemal existovat program tu je link na stranku SRo1 a vlavo mas program http://www.slovakradio.sk/inetportal /slovensko/index.php
Pekný deň všetkým xcem sa opýtať nevie niekto či existuje niečo také ako program rádia SRO1 čo a kedy bude vysielať
Ďakujem
Nechápem jednu vec,že dosť ľudí sa sťažuje na EXprd a pri tom je NAJpočúvanejšie.Tak kto toto rádio vlastne počúva?Ja určite nie.
nezasluzi.. inak, uvazujem ci by som mal nieco z toho keby som SRo zazaloval na eu. sude za to ze musim platit za produkt ktory nechcem :D
Banda expresovska, RS si zasluzi byt prve v kazdom pripade!
Počúvaj žubrienka ( Ty, čo si totu napísala - každý prieskum má vlastné výsledky - ja verím len OMV SRo.
Aj to dáva Expresu vo svojich anketách dosť percent, no na 100% viem povedať, že SRo 1 Slovensko ja najpočúvanejšie rádio - a aj zostane na vekyvečné.Amen
Bezne prispevky "inteligentnych" posluchacov FM a Twistu. :-)))
najvacsi HUMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takze:
-najoblubenejsia skupina:Elan
-najcitanejsie noviny:Novy cas
-najpocuvanejsie radio:Expres
No skratka Slovaci si potrpia na "kvalite".;-)
Nechapem to.Expres a okey mi nepasuje pre striedanie roznych žanrov.
Nebude naj, pretoze naj radio je len jedno. Je to Radio NAJ v Trnave. :-)))
to sorry beriem,ale keby sa mali platit koncesionarske za Expres tak by som ho pocuval.ked si za nho platim tak ho aj pocuvam,ale zatial neplatim za Expres.
Sorry ze som ta nazval primitivom ale tym prispevkom si ma uplne vytocil. A co keby sa teraz poplatky platili za Expres hmm? Poculval by si aj ich?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň