Diskusia k téme Top Radio
Nechápem tiež zmysel bratislavskej frekvencie rádia Košice. Ale vraj je to určené pre východniarov, ktorí do Bratislavy prišli zarábať ťažké peniaze a nevedia vydržať bez rádia z ich regiónu...
Nie som síce fanúšik rádia SUB, ale skôr by som si na tej frekvencií vedel predstaviť ich. Aspoň by sa im splnil ich vlhký sen - vysielať v Bratislave. Zároveň Bratislavčania by mali väčšiu možnosť výberu......
Radsej by malo mat top radio 90,1 a kosice by ju mali vratit… viac by pokrylo racu, vajnory a vypadovku na trnavu. A neviem kto pocuva radio kosice v bratislave. Cez internet ok, ale cez fm to je abosultne zbytocne…
Smerom na Rakúsko Ti neprejde žiadne zvýšenie výkonu.....
Otázne je či sa dá vysielač v Devínskej Novej Vsi niekam presunúť tak, aby pokrýval aj DNV a aj Dúbravku. Nebolo by nutné mať samostatný vysielač v Dúbravke...
Pouvažoval by som o úprave vyžarovacieho diagramu tak aby aby hlavný lalok nesmeroval len na Vajnory ale aj na Karlovu Ves...
Nevedia to preladiť všetko na rovnaké frekvencie, lebo nemajú synchronizátor signálu aby to nevytváralo ozveny......
Navysil by som vykon petrzalskej na 300w - aspon smerom na jarovce a rusovce by sa mierne zlepsil vykon. A nechapem preco nepreladili 106,1 na 97,2, ved tych 50w za horami by nerusilo zilinu…
Budú ho držať, kým niekto nedá ponuku, ktorá bude vyššia než jeho kúpa a investície ktoré do neho vrazili......
Vydali sa netradicne, myslel som ze pouziju iba velke pismena (TOPRADIO), ale maju kombinaciu velkych a malych pismen.
Ako oklamať ľudí. Majitelia majú obrovské množstvo navzájom prepletených firiem, vyzerá to ako práčka na peniaze, sídlia v dvoch miestnostiach, nefunguje ani Top rádio, do ktorého naliali tisíce eur.......
Organizátori ho zrušili len pár dní pred jeho konaním, ľudia, ktorí majú zakúpené lístky, sa však nevedia dostať k peniazom. Organizátori tvrdia, že peniaze nemajú, vraj k nim má prístup len hlavný investor. Investor však tvrdí, že to nie je jeho záväzok. VIVAT SLOVAKIA
Poprosíme prečítať si článok a napísať nejaké vyjadrenie
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/909026-oblubeny-…
Viem, co je dxing, ale on si vsima aj ine veci a je neinteraktivny, respektive ked sa ho niekto nieco opyta tak neodpovie, atd…
PeterDX je "lovec" signálov zo všetkých smerov, hľadá detaily kde všade čo je. Je to určitý druh hobby....
Funguje na principe peterdx, pise nejake veci ktore nemaju zmysel, na nic neodpoveda, proste taky introvert…
Ale asi nám diskutujúci vypisuje o čo všetko sme prišli.....
Ešte nás poinformuj, že kde sa ten tvoj festival akože uskutoční. Prípadne daj rovno nejaký odkaz. Keďže si stále žiješ v tom, že Top Fest bude, tak nás o tom skús dôveryhodne presvedčiť
FIVE FINGER DEATH PUNCH (US), ANNIHILATOR (CA), PRETTY MAIDS (DK), ECLIPSE (SE), EKTOMORF (HU), INFECTED RAIN (ML), TAG MY HEART (DE), SCARLET ANGER (LU), SPS (CZ), BIJOUTERRIER (SK), NO CONTROL (SK), SYMFOBIA (SK), FISHING STRIP (SK), MIGRAIN (SK), METALPHETAMINE (SK)
Čo chceš svojimi príspevkami povedať? Tebe sa ešte nedostalo do uší že festival NEBUDE???
KABÁT (CZ), P.O.D. (US), ANGRA (BR), CRYPTA (BR), LACRIMAS PROFUNDERE (DE), MIXED UP EVERYTHING (AU), WANASTOWI VJECY (CZ), ŠKWOR (CZ), DYMYTRY (CZ), TRAKTOR (CZ), PANOPTIKO (CZ), BLITZ UNION (CZ), PORTA INFERI (CZ), ČAD (SK), DORIAN GRAY (SK)
Festival TopFest 2024 je zrušený, peniaze za vstupenky by sa mali vracať.....
SCORPIONS (DE), AVANTASIA (DE), GOTTHARD (CH), RISE OF THE NORTHSTAR (FR), PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (UK), STAHLZEIT (DE), BLACK PAISLEY (SE), THE BLACK ACADEMY (CH), HEĽENINE OČI (SK), ALKEHOL (CZ), STELLVRIS (CZ), MAD FREQUENCY (SK), LANDLESS (SK)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň