Diskusia k téme Top Radio
V čase kedy som písal príspevok som napočítal tri pesničky, ktoré od polnoci zahrali dvakrát. To je pre mňa osobne príliš. Môj názor. Chápem systému rotácií, ale to neznamená, že som toho zástancom. Navyše ak sa nejedná o rádio hrajúce novinky ako povedzme E2.
Čo to znamená zopakovať? Skladby boli dva krát za hodinu, za dve hodiny, za 5 hodín, za 10... Za aký čas sa zopakovali že Ti tak to vadí?
Už stihli niektoré pesničky aj zopakovať... zase raz jedno rádio "ako stvorené" pre mňa...
Tak tento názov je hojne používaný rádiami po celom svete. Ale na druhej strane, nie je to ničím výnimočný názov. Taký šedý priemer.....
TopRadio má už aj RDS TopRadio. Názov to nie je zlý, nakoľko názov Top sa používa aj v Srbsku, Švajčiarsku, či Albánsku :-) :-)
To teda veľkú fantáziu niekto nemal s tým nazvom. Top rádio tu už bolo v deväťdesiatych rokoch...
Že tému založí Peter ???? Ale k tomu Topu, hudobne mi to príde modernejšie ako Rock, ale "obchodne" to asi ťažko bude konkurovať rádiu ktoré patrí pod Bauer. Dôležité bude, ako to bude s moderovaním, ja akosi samohrajky za rádiá nepovažujem, ja od rádií čakám aj nejaký obsah, nie iba hudbu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň