Diskusia k téme STVR

Odľahlo mi, už som sa zľakol. Mám rád iróniu, ale to by bolo na mňa asi priveľa.....

nemusíš byť tak ironický, stačí že som ironický ja. Samozrejme, že večer s nacistom je nezmysel.

Večer s nacistom .... to znie pre teba asi super...
Nový riaditeľ ti akurát tak povyhadzuje všetkých z rádia _FM, lebo ich názory sa nestotožňujú s vládou a budeš môcť počúvať Senzus, milión verzii Oskarových hymien a pozerať sa na preskakovanie vatier aj s valaškou v ruke.....

má STVR zvolenú radu a už aj predsedu, je ním pán Krošlák, podpredsedom je Lukáš Machala. Michelko na soc. sieťach informoval voličov, že už v máji by sme mohli mať zvoleného gen. riaditeľa. Tak dúfam, že budú mať šťastnú ruku a vyberú dobre. Možno bude mať telke reláciu Mimi Šrámová alebo Pavel Kapusta či Erika Vincoureková a možno bude mať svoju tolkšou Bombic, napríklad Večer s Bombicom. čaute.

Spravy maju aplikaciu, ta je dobra - google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.c… ale je pravda, ze aplikacia s nazvom rtvs vysla pred troma rokmi, no odvtedy nebola aktualizovana - chyba tam live vysielanie sportu a 24 vysiela pod nazvom a logom trojka. Iradio nefunguje pekne dlho, resp nejde stiahnut. Suhlasim ze tu apku spolocneho telerozhlasu treba prekopat od zakladov.

Chýba dobrá appka STVR, podobne ako to má ČT a Český rozhlas, ČT24, iVysilani.

Vidim, ze este pozabudli odkomunikovat zmenu smerom na vysielace. V DVB-T a na skylinku je stale nazov rtvs.

vysiela každú nedeľu výborný dokumentárny seriál Textári. V ostatnej časti sa venovali Danielovi Hevierovi, ktorý pásal hlavne pre Team, ale napísal aj text Ľudia nie sú zlí pre IMT Smile.

To bude super pracovať v prostredí, kde tvoji kolegovia sa budú snažiť Ti vraziť pri akejkoľvek príležitosti nôž do chrbta.....

Inac taka zaujimavost. Niekto si na google ads objednal reklamu s napisom: “Dôchodky opäť výrazne rastú.” Tato reklama sa mimochodom objavila aj tu. Je celkom zaujimave, ze je tam logo, resp zemegula ktoru pouziva stvr v spravach. Som zvedavy ci to stvr bude riesit. Prikladam foto: https://ibb.co/Ss0hKLk
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň