Diskusia k téme Rádio Kiss
tento týždeň oslavuje pražské rádio Kiss 98 FM už 22 rokov.Najznámejšou reláciou je Diskopříběh Michala Davida piatok 19.00-24.00.Veľa súˇˇtaží,pekné kisspatrolky a hudba od 80.tych r.Tento týždeň naživo z obchod.centra Černý Most v Prahe :-)
mirecku, one rock chytis? nie! rockovu republiku chytis? nie! tak co furt spamujes s tym ze nechces rock, ved ho ani nechytas :)
To tu nemáme normálne rádio, len rockové od začiatku do konca len rok kde pozrieš žiadne normálne rádio, len porazený rock, nejaké sú ok, ale iné, že škoda rádio zapnúť, teraz bude čo?
Možno to ešte skúsia s rockovým formátom. :)
Čo takto: Kiss Rock? :D
Síce ich nepočúvam, ale myslím si, že už to malo skončiť dávno.
Kiss je v stave klinickej smrti, nevysiela, aspoň včera som ho nemohol naladiť, ak vysiela, tak je to samohrajka bez vízie, koncepcie, navyše už s minimálnym pokrytím.. Nechať dostojne umrieť a prepustiť miesto novým..
Musia si podľa mňa vôbec zhodnotiť, či sa im na tom slabo pokrytom území po to, čo im okrem Ščobíka - Snina 95,9 zobrali najsilnejšie frekvencie, oplatí vôbec vysielať plnohodnotne. To tiež niečo stojí.
Tvoje predchádzajúce príspevky dokazujú, že fakt máš správne informácie. Ešteže Ťa tu máme :-)
Zatial bude pauza,cize samohrajka,ked sa nieco dozviem dam vediet.
no keď tie amatérske brakové vysielače, čo viac nešli ako šli bude prevádzkovať starý tak nech to ani nespúšťajú !
Tak čo nového s KISSOM? Frekvencie mlčia, hádam sa od septembra chystá nový štart.
Kedysi pred davnymi rokmi mi spolumajitel KISSU hovoril, ze 104.1MHz berie signal z 90.8MHz - Straze. Asi sa za tie roky nic nezmenilo,ktovie. Tak ci tak PO Nemocnica uz bude musiet brat signal nejako inac - bud z KE 104.5MHz, alebo cez internet - a to mozu pouzit ten suflikarsky vysielac co mali predtym nacierno v Roznave. Sam zom zvedavy, ci to este rozdychaju....
Možno keby použili smerovú anténu mohli by brať vstupný signál priamo z KE 104,5. A aspoň tieto 2 vysielače by mohli ísť bez problémov. Bez spojov RDT.
Keď som počúval 104,1 tak v pozadí hralo aj Rádio Košice. Viem, že z monobloku nevysiela ale istý čas sa dalo na 104,1 počúvať aj Rádio Košice spolu s Rádiom Šport. Dobré Rádio som ja napr. na tejto frekvencií nezaregistroval. Možno, že to záleží aj od lokality kde prijímam 104,1. Neviem nerozumiem sa do toho až tak.
Na 104.1MHz je mix radii, ktore vysielaju tiez z nemocnice - Radio Kosice tam nieje. Je tam proste zahlteny vstup na prijimaci z tychto vysielacov. To iste si tam naladis, ked vyjdes na nemocnicu - kdekolvek ladis vecne len dobre radio, kiss, presov ci sport.. dokola na vsetkych frekvenciach.Ked to zapnu, bude to OK. Straz predpokladam, ze uz nezapnu, licenciu maju uz len na par dni.
Prešov 90,8 je OFF a Prešov 104,1 "mutácia" Rádio Šport + Rádio Košice alebo Rádio Šport a Rádio Prešov. RDS žiadne. Asi v dôsledku vypnutia Kissu na 104,1 došlo k miešaniu signálov iných rádií.
Košická frekvencia po 16-tej ožila, do teraz to však na zmenu nevyzerá. Stále hudba miešaná s jinglami. Michalovce a Snina sú ale zatiaľ ticho...
dufam ze to ma tento projekt uz za sebou, od roku 2004 nema absolutne ziadne opodstatnenie a z kedysi vyznamneho vychodoslovenskeho radia sa stala len kostra, mrtvolka zijuca na volnobeh. az zastala. uctime si pamiatku kissu minutou pocuvania radia kosice :-)
Diskutuje sa o tom len v blizkych kruhoch radia Kiss,malo to byt spustene v suvislosti s tuning zrazom vo svidniku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň