Diskusia k téme Rádio Kiss
myslel som sidliace v kosickom kraji
radio kiss je pre vychodne slovensko jedine multiregionalne radio je v kosickom kraji radio hornet preco je taka pocuvanost pre to iste ako radio viva pre poruchovost svojich vysielacov
Prečo maju nízku počúvanosť??? Chýba mu propagácia , reklama alebo čo ešte??? Ved´ maju velké pokrytie a je to iba jedno multiregionálne rádio na území Košického a Prešovského kraja
Ak by ste mohli čo by ste upravili , poprípade zmenili na vysielaní tohto radia. Čo vám v ňom chýba.Či by ste boli radšej za to, aby zase vysielalo ako KIKS so všetkými reláciami čo vysielal???
Konecne nejaka zaujimava sutaz len tak dalej
to netusim chyba mi viacero veci asi to ani nejde vsetko zmenit hned
Toto radio potrebuje zmenu kto sa prida?
ved to je cisto radio pre deti ee
Niekedy som to vysielanie mal v celku rad ale teraz niektore vecerne moderacie su uplne mimo profesionality
chcelo by to vylepsit signal a mozno nieco v programe<br />
No ide tu o vzťah s verejnosťou alebo ináč povedané o PR... Niekto z Kissu chce aby sa o tomto rádiu viac hovorilo...
radio regina ba pre zapadne slovensko radio regina bb pre stredne slovensko radio regina ke pre vychodne slovensko ako obhajujes kiss skus pocuvat reginu a uvidis ze mam pravdu
Rádio Košice-len pre KE a široké okolie.
Rádio Prešov-len pre PO a široké okolie
Rádio Kiss-pre celé Východné Slovensko
Rádio Regina-pre celé Slovensko
pytam sa tam kde treba ked to nevies nepis nic
Ved ked neviem, opytam sa tam, kde treba... Zapoj konecne ten mozog...
dopravny servis na radiu KISS som uz prednedavnom riesil ,ale dostal som taketo odpovede ,vid -prispevok KISS.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň