Diskusia k téme Rádio Kiss
Cveng malo rádio KIKS do roku 2005, potom ho premenovali, zmenili moderátorov a programovú strukturu a bolo po cvengu, najväčšou chybou bolo vrátenie frekvencii 97.0 Strážske ( Rádio Košice) a 95.9 Snina kde teraz vysiela mono Anténa Rock. ( Mohli to radšej dat regionálke- Košice alebo Šírava ). Co už. Kvalitnou náhradou je teraz rádio Šírava, pripomína mi bývalé KIKS-ko
Včera večer mali nejakých moderátorov sa mi zdá...
Toto rádio je už len samohrajka? Počúva ho niekto? Na webe síce majú uvedených dvoch ranných moderátorov, ale dnes ráno som naladila Kiss pri Košiciach v aute, tri pesničky a žiaden vstup. Škoda toho rádia, pred pár rokmi malo toto rádio na východe cveng.
Započula som cestou autom z východu na západ moderátora Chosého. Trocha dynamický na môj vkus, ale ináč fajn. Je to nový moderátor na KISSE, neviete niekto? :-)
Neviete náhodou, či sa už skončila súťaž o bezúročnú pôžičku ammado ( https://www.ammado.sk ), ktorá bežala na rádiu KISS? Nestihol som si vypočuť do kedy bude súťaž prebiehať a rád by som sa zúčastnil. Ďakujem za odpovede.
Prečo sa nevysiela RadioText ?
Na stránke https://kosicednes.sk/radio/ majú uvedenú bludnú frekvenciu 95,5 Snina a ďalšie frekvencie na ktorých nevysielajú ktoré vrátili...
Starý už priviedol niekoľko rádií na onen svet...
Ten Tvoj "starý" má na to ľudí, ktorí by to zapojili :-) Alebo aj tí jeho ľudia sú "starí"? :-)
Starému by som nedal zapojiť ani baterku nie to ešte vysielač...
Aspoň mali nechať frekvenciu v Stropkove ktorá mala dobrý pomer výkon pokrytie. No a aj Rožňavu to by sa dalo to utiahnuť a skoordinovať aspoň miestne pre PP, MI, VT. Lebo z hesiel mám dojem ako by platili pre celý východ. Určite aj predaj reklám by bol jednoduchší. Veď tie náklady na tých vysielacoch by boli skôr simbolicke.
Určite však mali by pouvažovať nad SP, PP a MI.
Oni, teda aspoň podľa toho čo som čítal, o tie frekvencie neprišli vlastnými chybami, ale sa ich zbavili. Asi prišli na to, že stav ktorý bol, bol finančne ťažko udržateľný ako stav, ktorý je teraz. Asi bolo správne aj zaradenie sa do mediálneho domu. Bodaj by na to finančne mali
Ospravedlnujem sa info sa už zobrazuje ale pred nedávnom sa ešte aktuálna pieseň nezobrazovala. Čoskoro to bude dúfam opravené aj tu na webe keďže som písal mail do redakcie.
Podla mna ma Kiss ako jedno z mála rádii najlepší playlist pretože hrajú viac pesničiek a využívajú celú svoju knižnicu naplno. Niektoré rádia majú tiež bohatú knižnicu ale čo z toho keď hrajú to isté dookola a využívajú ani nie polovicu hudobnej knižnice. Kiss je hudobne nastavené veľmi dobre len škoda je, že prišli o toľko frekvencií svojimi chybami. Ešte mi chýba, že sa neukladá ich playlist nakoľko nevysielajú informáciu o aktuálne hranej skladby.
No len ci im to prestavanie studia pomoze k lepsej pocuvanosti. Nepamatam sa, ci som vobec niekedy za psoledne roky pocul v nejakej prevadzke hrat KISS, ci benzinka, restauracia,obchod,cokolvek. Ale zas na druhej strane aj taky Expres velmi vynimocne niekde zacujem hrat a su najpocuvanejsie radio.
Preletel som si facebook Rádia Kiss, sú tam zaujímavé príspevky, fotografie či videá. Napríklad, jingle naspievali Katka Kamencová a Lukáš Adamec, Rádio Kiss vysiela z nového celkom pekného štúdia. No a neviem či je logo nové alebo ho zmenili dávnejšie. Odporúčam na facebooku hľadať Kiss Rádio, tak si teraz podľa všetkého hovoria
Niektoré rádiá v takýchto prípadoch posielajú tlačové správy, vtedy nemá redakcia problém príspevok uverejniť. Rádio Kiss tak zrejme neurobilo a v silách redakcie asi nie je monitorovať všetky, aj tieto malé rádiá. Ale skús napísať mail do redakcie, možno nejaký článok vďaka Tvojim informáciám dajú dokopy
Kiss rádio včera oficiálne predstavilo novú zvukovú grafiku aj nové štúdio. Čakal som nejaký článok aj od redakcie rádia.sk.
Rada pre vysielanie a retransmisiu SR na svojom zasadnutí č. 18/2017, ktoré sa konalo 08. novembra 2017 odňala frekvencie 89,0 MHz Rožňava, 95,9 MHz Snina - Sčobík, 97,8 MHz Stropkov, 97,8 MHz Medzilaborce a 104,2 MHz Domaša vysielateľovi RÁDIO KISS, s.r.o., Michalovce [programová služba Rádio Kiss], z dôvodu, že o to vysielateľ Radu požiadal.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň