Diskusia k téme Slovenský Rozhlas
23 rokov?? Fuha, tebe by som skor typoval _FMko, ako Slovensko 1 :)
RS vyzrieva ako dobre vino, cim je starsie, tym je lepsie :) Mam 23 rokov, RS pocuvam odmalicka, naucili ma nanho rodicia a postupom casu som si vzdy automaticky ladil vzdy len RS, kedze mi vyhovovalo hudobne, informacne, moderatorsky, jednoducho vo vsetkych sposoboch, ako moze. A takisto poznam dost mladych ludi v mojom veku, ktori uplne cielene a dobrovolne pocuvaju RS. A to omladzovanie cielovky => big like! Ludia, ktorym nastavenie RS nevyhovuje a su skorej konzervativnejsie radiovo naladeni, maju predsa Reginu.
Presiel som si niekolkymi radiami; v zlatych casoch Twistu som ho dost pocuval, jeho upadkom som putoval cez (zacinajuci) Expres, Vivu, obcas aj Frontinus, Zilina, Koliba, Fun... a skoncil som asi pred 4. r na RS. A uz aj rodina pochopila, ze okrem podobnej hudby maju na tomto radiu aktualne info, dopravu, spravy a dobry signal aj pocas jazdy v aute. U mna aktualne bez konkurencie.
@Robert
Pripájam sa k registrácii. Mne by povedzme ani nevadil nejaký jednorazový symbolický poplatok (napr. potvrdenie registrácie na základe spätnej sms za, povedzme, pár desiatok centov).
@j.a.r
A už to niektorí mladší aj začínajú zisťovať. Na moje prekvapenie som minule zistil, že kamoš, ktorý mal v aute kedysi bežne naladené Funko, dnes normálne počúva (a to úplne dobrovoľne) rádio Slovensko. A u ďalšej kamošky som bol svedkom identickej situácie ešte dávnejšie (aj som ju podpichol, že či sa jej na autorádiu nepodarilo nič iné naladiť ale na to mi povedala, že rádio Slovensko počúva cielene a to už dlhšiu dobu, lebo že ju tie komerčné samohrajky už dlhšie unavovali a že na Slovensku sa navyše dozvie kopu zaujímavých infošiek).
S 1 konecne zacali omladzovat cielovku a knecne niekto udrie hudobne do Experesu. Aj ked omladzovanie bude trvat dlhodobejsie.
Uvazovat nepomoze. Treba tu registraciu jeddnoducho zaviest. A to stale este nemusi stacit.
Dokedy tu bude ten psychopat a grafoman spamovať? Je najvyšší čas nielen ho čo najskôr mazať, ale aj pouvažovať nad povinnou bezplatnou registráciou!
je uplne zbytocna, v KE ide kopu madarskych radii aj na tu najhorsiu antenu. Par prikladov : Kossuth (95.5, 97.5...) Bartok (105.5, 90,7)
Class FM (103,5 a 104,7) Petofi (92,7) Maria (100,6) Szent (90,6)
kedysi sa dal aj Aktiv (100,0)
No a ak si chce nejaky Madar vypocut spravy zo Slovenska tak ma 702 kHz. Frekvencie odskusane, overene.
strelil som frekvenciu a ona zahrala a este aj nieco zostalo :)
Si múdry jak rádio ako sa to spieva. Si naozaj taký múdry, alebo sa len robíš. Chcú mať lepšiu počúvanosť, čo je na tom. NIĆ. Predsa každý logicky rozmýšľa okrem Ivana Keby si ty potreboval lepšiu frekvenciu určite požiadaš alebo nie?
To s tou zelenou vlnou je velice zaujimave ..stella musi hromzit :-D
ZELENÁ VLNA dodáva dopravné spravodajstvo aj pre licencované rádiá: Európa 2, Jemné melódie, Best FM, WOW.
v okoli KE predsa Radio Patria naladis na 702 kHz
nie je dovod aby obsadzovali nejaku dalsiu frekvenciu
Viem, ze minimalne Je__e melodie urcite
ty si ale lolo, ak sa uz nieco opytas, tak logicky mas napisat odkial si
Môžete mi povedať kde bude Patria M vlastne vysielať pretože to tu nikto nevie- Mohla by ísť na takú 103,2?
Kedy konečne presunú na vysielači Trenčín Reginu na 95.9 MHz? Veď keď žiadali o 92.2 v Dubnici pre R.Slovensko tak bolo prezentované aj tu sapísalo v článkoch , že sa prekoordinuje a potom Regina prejde na 95.9 MHz. A 92.2 by mohli dať na Nad Oborou.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň