Diskusia k téme Maju zmysel detske relacie v radiach?
samozrejme,že áno.Kedysi bola dobrá relácia v TWISTe.Ale aj ROCK FM bolo dobré.Dnes SRo a LUMEN.Tiež tu majú svoje miesto.
ČRo2 vysiela klub DOMINO/aj keď som ho už dávno nemohol počúvať/ a iné.A tých relácii majú pomerne dosť.
v detskej relacii nesmie byt ziaden reklamny blok - zakon o vysielaní a retransmisii
maju zmysel, ale nie s cukrikovym hlasom a vtieravymi poznamkami ako v jednom farebnom radiu.
deti treba od zaciatku vzdelavat a moderatori musia ist prikladom detom, nie ze moderatorka dohovori a potom ide jej reklama na jej podprsenky v jej butiku. To sa ani nehodi, ani to nie je efektivne.
Myslim si, ze ano, lebo dieta nieco naucia. Ale vsetko s mierou. Nie ako na Fajne. :-)
Určite.Názory dospelákov sú totiž bez fantázie a hravosti. Preč s moderátormi staršími 1x rokov.
skuste o 8.OO aj Vychod B1 :o)))))))))))))
Samozrejme, že majú - najma nedeľné rozprávky o 08:00. Je príjemné sa zobúdzať pri rozprávke - nielen pre deti !
A detská relácia Slovenského Rozhlasu Hala bala je zaujímavá - lepšia, než tie americké rozprávky, čo bežia v TV !
A podobné relácie som si všimol, že majú aj iné stanice : Lumen - ten ich má najviac
Naj - ??? (tiež som niečo počul)
Možno aj iné komerčné stanice
PS: Je to pekný zvyk a verím, že sa udrží a získa si čoraz vačšiu pozornosť, milá Andrea G. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň