Diskusia k téme Ktore radio malo najlepsi SILVESTER ?
...niekomu vyhovuje "jednoduchsi" humor...
Ja už roky počúvam dopoludnia Na OKEY Diamantovú valašku,kde moderátori rádia parodujú známe hity,tohto roku sa mi najviac páčila od Branňa paródia na Tabáček a od Folda Reality po roku :o))))))))
...Volané číslo je zapojené
a bude zapojené,nech nežerem,
po zaznení tońu mi pošlite hlas
z vášho telefónu....
Jeho hej, keď iné rádio ako verejnoprávne ani nepočúva. Asi si povedal, že keď platí koncesionárske poplatky tak chce z toho aj niečo mať.
Sro 1 & SRo 4 s Pop antikvariátom Fera Horu, Rock magazínom, Super Shopou a najlepšia relácia : Hity 2005 !!
hej, kazdy sa chce predsa na silvestra vypnut :)
no a predpoludnim malo 31.12. najlepsie vysielanie jednoznazne nase Radio G3... lebo nam odisiel vysielac a ticho predsa lieci :)))
Kedze sme boli odkazani na radiovy Silvester, tak sme ladili a ladili a vyhralo FMko, ktore sa vdaka Bohu nesnazilo byt fun.. Hudba (ved ako vzdy) uplne jedinecna a vecer podla mna vyhral online s Danielom Balazom. Ziadne nasilne humorne silvestrovske klise. Jednym slovom, za kvalitu a neosuchanu muzicku aj 31.12. DAKUJEME!
podla mna to bolo Radio_FM.mohli sme si tam spravit vlastny playlist,ktory bol suprovy.nemalo to chybu
Mimoriadne sa Silvester podaril na RTI.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň