Diskusia k téme Na ktorom rádiu počúvate najviac správy?
Na fun majú dosť krátke správy, naštartujú a koniec. Šokujúce informácie v jednej vete a spolu do 60 sekúnd.
spravy pocuvam,len na Fun.Ja spravy k zivotu nepotrebujem.O vsetkom dvolezitom sa dozviem z inyx zdrojov.
Nie je pravda, ze sa spravy opakuju. Aspon urcite nie na _FM.
kedysi takym radiom bolo aj RADIOMAX.....ziadne keci len hudba
Najlepšie rádio pre mňa by bolo také, ktoré by hralo po celý deň iba hudbu a sem tam do toho tie sprievodné "nezmysly". Správy si stačí vypočuť RAZ, teda jeden krát ráno a potom sa opakujú, opakujú, opakujú.... no a možno aj večer v TV bedni, samozrejme iba raz! Kedysi takým dobrým rádiom bolo rádio b1.
Dlhe roky som počuval žurnal o12.00 a 18.00hod naTwiste ale tak ich skratili ze som prešiel na Slovensko1.Sice zo začiatku sa mi zdali fádne ale teraz nedam nane dopustit. Spominam si ako moj otec počuval žurnal a ja som to nechapal ako to može počuvať,bohužial historia sa opakuje.Teraz to nechapu moje deti.
1. miesto SRo 1 (rádio Slovensko)
2. miesto SRo 4 Bratislava (to len vtedy, ak ide na SRo 1 najaká reportáž zo zápasu z futbalu/hokeja a na SRo 1 idú správy v prestávkach zápasu a to nikdy neviem, kedy je a tak si zapnem Reginu, kde idú v celú hodinu, ale tak či tak, Regina 90% správ preberá zo SRo 1)
3. miesto - SRo 2 (Devín) - hlavne, keď nemám čas počúvať ranný rádiožurnál o 07:00 na SRo 1/SRo 4, tak si zapnem Devín, kde idú krátke 5 min. správy Slovenského Rozhlasu, ale tiež správy o 19:00 - vtedy na SRo 1/ SRo 4 nejdu
4. miesto - SRo 3 Rádio_FM - rezerva, keď na iných okruhoch správy nejdú
Správy v rádiu počúvam len keď nemôžem preladiť na inú stanicu,keď mám ruky ponorené v kope neumitého riadu!ODKAZ PRE ZÁUJEMKYŇE:Som šťastne ženatý a ten riad to je moje hobby!Ale ináč mi to je..(musím končiť,čaká ma hobby)!
Správy v rádiu počúvam len keď nemôžem preladiť na inú stanicu,keď mám ruky ponorené v kope neumitého riadu!ODKAZ PRE Z8UJEMKYŇE:Som šťastne ženatý a ten riad to je moje hobby!Ale ináč mi to je..(musím končiť,čaká ma hobby)!
Radio Slovensko,Radio_FM,Fun Radio
Tak najlepsie spravy su na Radiu Slovensko. Je rozdiel povedať správy stiahnuté z internetu, alebo mať v zahraničí mnoho spravodajcov. Taktiež vynikajúce je pokrytie domácimi spravodajcami ktorí sú v každom regióne. Ja som osobne vynechal správy v tv a stačí mi len SRo, kde sú vyvážené, stručné a bez vrážd a dopravných nehod. Ma to aj jednu výhodu. Ked sa vyjadrujú politici, nevidíte ich, ale pocujete, aj to je niekedy az moc.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň