Diskusia k téme CRo4-Radio Wave vs. SRo3- Radio_FM
UK,FRANCUZKO,NEVIEM ICH NETOVE STRANKY,ALE TIEZ SI VYPOCUJEM DOST CASTO NEMECKE RADIA
Nemusi chodit daleko. Staci si naladit vecer RTI.
Tak jasne, Madari a Ukrajina :)))))
Ale co takto UK ci Francuzsko???
POCUL SOM VELA,ALE TU V NASOM OKLI NIE JE ANI JEDNO DOBRE RADIO.UKRAJINSKE SU O NICOM A MADARSKE NEPOCUVAM
Kolko zahranicnyx radii si uz pocul??? Myslim, ze aj slovenska spicka- teda _FM a FUN sa maju este od nix hodne co ucit...
presne tak.radio_fm je najlepsie radio na svete
radio_FM je fakt ina kawa! Aj cez den tam idu riadne pecky!!! Po tyzni pocuwania sa uz nedokazem vratit inam - vsafde grcky
Vo verejnoprávnych médiách majú problém akceptovať akékoľvek námety. V Slovenskom rozhlase najviac, ale špeciálne rádio_FM som ešte neskúšal. Možno je to iná káva.
To ano. :) Treba ale vnimat FMko ako celok, nie samostatne vecer ako alternativu a samostatne den ako komerciu. FMko je den+vecer. W&B.
Myslis, ze radio_FM nema urcene priority? Skus sa zapocuvat do naozaj komercnych radii, do ich hudby a najma do ich pesnickovych rotaci... V tomto ponimani sme alternativou.
No Name - tak preco nenapises namet na forgac@radiofm.sk?
Tipujem, ze by to uvitali.
Rádio_FM potrebuje transformovať a jasne si určiť priority. Načo je nám komerne sa tváriace rádio_FM cez deň, keď komerčných staníc je na výber dosť. Okrem toho by rádio_FM mohlo lepšie vyrovnávať nízky počet programov pre mladých na ostatných okruhoch. Napríklad v sobotu vyčleniť nejaké dve špeciálne relácie pre väčšinovú mládež. Komerčné rádiá nemajú špeciálne pre väčšinovú mládež vyhradené relácie s vyšším podielom hovoreného slova, hoci hudba by aj sedela. Mám na mysli niečo na spôsob lifestylového programu s poradňou a hlavne mladým a dynamickým moderátorom, aby to nepôsobilo ako nudná prednáška v škole. Mladí majú v rozhlase málo programov, dokonca aj Slovenská televízia s tým má problém. Amatérsky robené CRN-CRN už zmizlo, ale bolo to aspoň niečo. Teraz len superstar alebo hlboké analýzy v Lúskaní, inak nič moc. Inak niečo na spôsob magazínu Superstar aj s Brunom ale nie o Superstar by bolo celkom fajn. Viem si to predstaviť.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň