Diskusia k téme Protekčný moderátori
Mili moji zlati! Musim konstatovat uprimne a zo srdiecka, ze sme sa jednoducho zhodli! Bohuzial, protekcia aj v rozhlasovych mediach funguje a je to na skodu, pretoze posluchaci prichadzaju o dalsich, mozno este lepsich moderatorov, ktori sa vsak nemaju sancu do takeho media dostat!
Krasny den, moji zlati!
A nepochybujem o tom z toho dôvodu, lebo všetky štátne alebo verejné inštitúcie to asi tak nejako robia, tak prečo by mal byť práve rozhlas iný?!
Takýmto spôsobom však môžu ísť čísla dole, ak samozrejme kamarát nie je práve dobrý moderátor. Otázka stojí, či si to môže komerčné rádio dovoliť? O tom, že si to môže dovoliť verejnoprávny rozhlas ani nepochybujem.
Viem o tom, ze konkurozy su casto len takou formalitou, lebo je vopred jasne, kto ho vyhra. Je to tak asi preto, lebo radia chcu svojim posluchacom ponuknut vzdy len to najlepsie. A kto moze byt lepsi ako nieci kamarat?
Mili moji zlati!
Na nasom malom krasnom Slovensku je to uz jednoducho tak, ze nielen televizie si medzi sebou prehadzuju ludi a je to o ZNAMOSTIACH, ale radia, tie celoplosne robia to iste!
Funguje to asi tym sposobom, ze sa vyhlasi konkurz, vyberu sa nejaky ti zlati ludkovia a - a - a - aj tak nikto neprejde, lebo pan X ma momentalne tu a tu priatelku a ta chce pracovat v radiu, tak...? Tak sa tam dostane a ma este sancu na pomale zlepsovanie sa, alebo i nie! Ano, rozhlasovy biznis je tiez o konkurencii a velkej spine! Bohuzial, tej spiny je ovela viac!
Krasne dni, moji zlati!
Wetwa
Dostali šancu, hoci si ju možno nevyslúžili. Nechcem riešiť do akej miery je to fér alebo nefér voči tým poctivým, ale na slovensku je to asi tak.
Ja som bol v tom, že komerčné rádio si určite nemôže dovoliť zamestnať moderátora po známosti, ak by na to nemal. Práve preto, lebo sa to prejavý.
Tomalo byť "v rádiach",neviem ani ako sa mi podarili tie járiá :o))))))))))))))))
Na Darinku nedám dopustiť,nemám výhrady voči jej moderovaniu,zato viem o knkurzoch v iných nemenovaných rádiach,ktoré mali už vopred jasných víťazov...Ale ono je to asi všade,nielen járiach.Na Slovensku je to tak...
Jsou. Protlačil je ten, kdo na to měl tenkrát vlyv.Příkladů je hodně, ale každý časem vyřešil sám život. A co ty bezejmený: chcípla ti koza a hledáš suseda v stejném neštěstí? Nebo jenom tak oprašuješ písmenka na klávesnici?
viem aj o takych tych dosadenych moderatoroch po znamosti, ktori sa ale nakoniec vypracovali na dost schopnych moderatorov... takych, ze teraz by istotne mali sancu uspiet na nejakom konkurze uplne "cestne"
to je dobrá téma, ale vždy je či už počuť alebo vidieť, kto je na poste s kontaktmi a kto je tam so svojimi schopnosťami. ale v tom prípade si robí hanbu sám. sú to račkujúci moderátori, bez slovnej zásoby, s rečovou vadou... nuž ale rodinkárstvu je u nás stále dobre a len taká drobnosť protekční je nominatív mn.č. nechcem poučovať, dobrá téma fakt.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň