Diskusia k téme BUDME SUPERSTAR !
wetwa Fuuuuuuuj. Co chces zeby v radiu hrali len oldie ci co?
"hviezdy" superstar tiez prelacaju vydavatelstva, bohuzial u ludi taky uspech nemaju
Jediny ucastnici CCPS co nieco dosiahly su
- Misha (dosiahla to ze jej sr****** hudbu pretlacaju vydavatelstva a tym padom sa hra v niektorych radiach)
- Smatanova (ta je jedina fakt dobra spevacka)
Zabudol si na Mishu a Seven days to winter :) .....Ale napr. o Bystrikovi som este poriadne nepocul....
vsetkym vam uz zo Supestar sibe,porovnajte vysledky superstar s takou sutazou ako je COCA COLA POP STAR!! co take dosiahla: Koscova, Sindlerova ??? v porovnani napr : Zuzanka Smatanova, Bystrik (vytazi pop star )
Dakujem Vam za reakcie, skoda... ja som len uprimna a ..mili moji zlati, vyjadrujem tymto oslovenim uctu kazdemu, kto sa zapaja do diskusie!
aj mne veru to uz riadne lezie na nervy...je to straaaasne vlezle,slizke a neuprimne.Take oslovenie nemusim ani ja.
A na margo temy.Myslim,.ze v mnohych pripadoch na presadenie sa za mikrofonom netreba ani Superstar.Niekedy bohate postaci aj ina konexia..napriklad vplyvny frajer,tatinko a pod....vidime to vsade,v radiach,v TV , vpolitike..je mi z toho na grc.ale co uz..je to tak v podstate vsade vo svete...:o|
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň