Diskusia k téme ADELKA - THE SUPERSTAR !!!
Má krivý & dlhý nos :-)
Zato v moderovaní SHS je šikuľka :-)
Mily moj zlaty Lubosss!
Ak som Ta urazila, prepac!
Ahoj!
wetwa: "mily zlati Lubosss!"
Ty sa radšej nauč písať....A ja sa tu vyjadrujem slušne, to soplíkov komentár je tu vymazaný, ak si si všimla, moje príspevky sú tu všetky.....
soplík: Máš niečo proti gayom?
Závidíte Adele jej úspech, to je jediné vysvetlenie! :)
Mily moj zlaty Lubosss!
Vysmrkaj sa a konecne zacni uvazovat a premyslat ako triezvo rozmyslajuci clovek!!! Bavime sa tu o normalnych veciach, toto nie je stupid Pokec, kde si mozes vulgarne nadavat komu len xces!
Veri, ze si to zoberies k srdiecku a ked budem opat citat diskusie, precitam si v nej same skvele dotazy a pripomienky od Teba!
Pekny den, mily zlati Lubosss!
no jedna po stanici behá každý večer ,postav sa dostredu čakárne a zakrič AAAAAANNNNČÁAAAA, ona SA ti prihlási :-) gay-ko
Ja som o svojej orientácii presvedčený... A ukáž nám tú "ANČU", ktorá podľa teba predbehne Adelu. Keď už máš také husté reči, buď chlap.
no to že nie si gay ,ešte nie je isté :-) lubosss-ko
Mili moji zlati!
Zasnem nad vulgarnymi vyrazmi, predpokladam ze inteligentnych ludi!!!! Xcela som a tak aj robim, pochvalit Adelu za to co robi a - ROBI TO VYBORNE!!!!
Podľa čoho usudzuješ, že som riťolez ???
A ďakujem za kompliment, že som milý, ale prepáč, nie som GAY.... ;)
Soplik, hlavne, ze teba kazdy pozna, vsak??? Ty nasa Superstar :)))))
No rozhodne sa nehráme na riťo.lezov ako ty :-) milý lubosss
Strčte na obrazovku každý deň na dve hodiny ,,ANČU, z hlavnej stanice a Vám garantujem že predbehne aj Vašu ADELKU :-)
aha .. teba som hladal :) vidim, ze si totalne zabrzdeny chlapce :) ale to hovori, z teba ticha zavist, lebo asi mas problemy sa normalne verbalne vyjadrovat aj v realnom zivote. mas problem so sykavkami, kokces a šušleš .. co uz s tebou ;-)
No Adelka bude ešte musieť zamakať ,aby bola slávna...Ved ju nikto nepozná vo Wiedni
Mili moji zlati!
Som velmi, ale neskutocne velmi rada a potesena, ze i osobka z radia vyfukla ostrielanym TV hviezdam cenu za najlepsiu moderatorku zab. relacie!!! Adelka je jednodocho VYNIKAJUCA a patri jej moj obdiv! Adelka gratulujem a drzim palce!! I Pyco by uz mohol naku cenu ziskat, ze?
Moji zlati, ste radi, ze Adelka ziskala OTA ? hm, po Tominovi?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň