Diskusia k téme Ako sa vám pozdáva Rádio Dúha?
Vy všetci čo tu ohovárate Rádio Dúha,tak máte fakt moc zlý vkus!Akože ja neviem o čo vám ide?!Idem vám o relácie alebo len o hudbu?Ja neviem aký boli pred pár rokmi,ale čo ho počúvam po skončeni Rádia NAJ,tak nevidím resp.nepočujem v tom Rádiu žiadnu chybu.A čo tu ohovárate Stanku Poláčkovú,úplne normálna je.Ja neviem čo to dnes za ľúdí je!
pomaly ale isto im posluchacov ubera Go Deejay... staci sa prejst v TN po meste a zistite co kde hra... www.djgo.sk
Ja si tiez myslim, ze Duha nie je dobra... Okrem toho, maju strasne zle nastaveny, nakomprimovany zvuk a to uz radsej nehovorim o mikrofonoch... Tie zneju, ako keby mali na nich nejake igelity, alebo co:)
Slabe radio.. Odpad... Neni ocom... Zly moderatori...
Mozem byt strucny?OK Uz 9 rokov ten isty hnus.Dakujem.
dobre!!!!! NIC!!!!!! ach ach no strach ja pocuvam dokonca v robote aj twist-vivu radsej aj ked som si povedal ze kym to bude vlastnit hric tak si to nezapnem co som aj dodrzal a to len preto ze odstavil uplne DCA radio tym ze im vzial frekvenciu tak a aj on skoncil amen a skonci aj duha lebo su tu este neake lepsie radia ako je duha a to su vsetky okrem SRo tam by trebalo restrukturalizaciu ale duhe pomoze akurat zmena vedenia alebo koniec
Duha? to je papagaj SK radii
co mozu to opakuju nic nove stale to iste a hudba ani pre pohodakov, trencakov ci jubilantov. Grc music: Agostino po nom Lenka Filipova a jingel u pistanej Stany Polackovej potom jej reklama na spodare a podprdy ako v erot. salone. No hroza a ze riaditelka.....
len tolko ked som pocuval aspon tu jednu hodinu ako si radil nevidel som nic iba pocul grc. A este k tomu u huhnany mikrofon dodava tu farebnú krasu, ze co moze byt lepsie? vsetko ostatne len nie duha.
Tolko moj postreh
Ano Adam aj jubilanti su robeni s vkusom :)
Akože neviem čo máte proti DÚHE!Hudbu hrajú úúúplne normálnu čo hrajú aj iné Rádiá.Skúste počúvať DÚHU aspoň hodinu a uvidíte,že to nie je vôbec zlé Rádio.(89.1,104.2)
na môj vkus normálka,také ako aj ostatné rádia v našom éteri,akurát Oldiehitparáda "Odviate vetrom" je podľa mňa najlepšou oldiehitparádou v našom éteri,ako skalný poslucháč oldies si to dovoľujem tvrdiť,je to o poslucháčovi a pre poslucháča,ktorý naozaj fandí oldies hudbe,rástol s ňou,ako ja.
duha? jeho, to je jeden z najvacsich trapakov v slovenskom radiovom eteri. mam pocit, ze moderatori by aj tvorili, ale su niecim viazani. a viem aj kym. ak je niekde chyba, tak urcite v stanke polackovej. ta dama je najmudrejsia a tak to potom vyzera aj v eteri. no a o playliste ani nehovorim. to je strach a hroza. take pesnicky sa pacia mojej netierke, ktora akurat navstevuje 1. rocnik na ZS.. tymto playlistom tesia deti, opilcov a nevzdelanych ludi, ktori nevedia celkom presne co je dobra hudba.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň