Diskusia k téme American Top 40 s Casey Kasem
Ak chcete kompletne informacie, tak na tejto stranke mate takmer vsetky stanice, ktore webcastuju AT20 a AT10 a a tiež niektoré ine show produkovane Premiere Radio Networks. AT40 s Caseym bola posledna prvy januarovy vikend 2004, odvtedy AT40 prevzal Ryan Seacrest, moderator American Idol (teda ...hlada superstar) a Casey pokracuje dodnes, v aprili mal 76 rokov, s AT20, co je Hot AC rebricek publikovany kazdy utorok v novinach USA Today a AT10, co je AC rebricek publikovany tamtiez. Okrem toho v rokoch 2000-2002 fungoval AT40 Flashback najskor 4-hodinovy a potom len 3-hodinovy s originalnymi show z 80-tych rokov. Dnes je to AT40 80s a AT40 70s s originalnymi verziami hitparad s caseym z tychto desatrocii.
Ak by ste niekto chceli cisty zvuk, mam na CD mnozstvo celych American Top 40 zo 70-tych, ale najma 80-tych rokov, Casey's Top 40, Casey's Hot 20, Casey's Countdown z 90-tych rokov a opat AT40 a American Top 20 HAC aj AC - neskor American top 10 od roku 1998 dodnes, teda 2008, zatial poslednu AT20 z 3. maja 2008 z originalnych CD pre radia. Zoznam na poziadanie emailom.
Tak kto vie,kde a kedy aktualne mozno pocuvat tohoto pana Ameriacan TOP 40?DIk.
Staré americké hitparády sa dajú alebo aspoň dali počúvať na stránke clearchannel.com. Neviem teraz ako sa dá k tomu preklikať, ale ak bude treba, pozriem sa tam..
American top 20 bezi na Canadian forces network cez satelit Hotbird a uvadza ju moj oblubeny Casey Kasem
Stano, a americke radia si neskusal ? Niekde som mal aj stranku kde bol cely zoznam. Je ich tam sice riadna halda ale snad sa dopatras, nieco sa mi mari, ze dokonca je tam aj radio s takym nazvom. V january som nieco take pocul v okoli Austinu, TX.
V 80rokoch bežala na O3 americka hitprada American Top 40 z Casey Kasem.V roku 2001opakovalo tieto hitparady z 80 rokou rakuske Kronehit radio.Neviete nahodou či ešte niekde na internete alebo na satelite neopakuju tuto orig.hitparadu American Top 40??
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň