Diskusia k téme Rádio Viva
Prosim vie niekto preco RADIO VIVA, ma v poslednom case dost nekvalitny zvuk? Pocuvam ho z mojej oblubenej frekvenie 105,50 Mhz.
Na ten vysielac mam presne nastavenu antenu. Dal ju na stoziar panelaku na kopci. Bolo to kvoli naj. RADIU D.C.A. kde som mal takmer studiovy zvuk:) Tiez tento vyslielac som aj v lete bol osobne pozriet:-) Tak co? Nejaky profik je tu?
Takze na vsetkych vysielacoch, ktore preberaju modulaciu zo satelitu. Kamzik ma samostatnu linku na vysielac pre pripadnu regionalnu reklamu, preto sa ho to netyka.
Robert: nemyslim, ze sa im rozpadava siet. Maju druhy najvyssi pocet vysielacov po Exprese a to nieco stoji. Expresu tiez kazdu chvilu nejaky vypadne. Momentalne maju zvuk nastaveny zle oni, predtym mal extremne plechovy Expres, problemy mali aj dalsi. A je vseobecne zname, ze v peniazoch sa nekupu, navyse im minuly tyzden nase skorumpovane sudnictvo naparilo milion pokutu. To ze vypadava MI - to uz je klasika, zo zaciatku im vypadavaju vsetky vysielace, staci si spomenut na DK, CA, MT atd.
tiež som si všimol skreslený, akoby prebudený zvuk pri moderovaní na vysielačoch Čadca 99,6Mhz a Žilina 92,7Mhz. Rovnako ide aj už spomínané Sitno 105,1Mhz.
akokeby to radio stracalo dych a zacala sa rozpadavat jeho siet vysielacov. Ked bol Twist odkupeny a zmenil sa na Radio Viva, rozvysielali vsetky pridelene frekvencie, na ktore predosly majitel uz nemal peniaze. Mam dojem, ze teraz maju opat niekolko nerozvysielanych frekvencii. Historia akokeby sa opakovala.
Kedysi som bol velkym fandom Twistu a neskor som pocuval aj Vivu. Ale to radio mi uz akosi prestava sediet. Vyber hudby, mnozstvo reklam a pod. Jednoducho to nie je ono.
aj na frekvenciach 88,1 KE, 88,5 SV a 99,0 MI je strasny zvuk. a 99,0 dost casto vypadava
Neviem či niekto postrehol aký rozladený zvuk má VIVA na 105,1 MHz hlavne pri moderovaní ....BA Kamzík má nepomerne lepší
za mixom bola Via asi sa zaucala..skvele vysielanie:))
podla vsetkeho mas pravdu, lebo jednak ju ukazuje ako moderatorku na webe a ked vysiela via vargova, tak ma este stale aj technika... jedine ze by tam bola jana bardosova :D. a pripajam sa, ze toto vysielanie posobi veselsie :)
Za mixom je zrejme Zachenska, tahala sama aj nocne, kym ich nezrusili. Ale vysielanie vo dvojici by mohlo ostat, je to zivsie takto.
dnes vecer vysielaju spolu martina zachenska a via vargova...to len mimoriadne ci je to nejaka novinka? este by ma zaujimala, ktora sedi za mixaznym pultom :D
hmm ostatne radia su zdivocene ako dnesna doba :-))) takze v dnesnej dobe je IN ja som fun radio
Zaspal si dobu, uz je to Viva, nie Twist.
Zaostale to radio urcite nie je, skor tie ostatne by som nazval prilis zdivocene. :)
Neviem prečo by bolo zaostalé rádio. Skôr ty si zaostalý... Je to rádio, ktoré hrá prevažne staršiu hudbu!
Lebo to stale pocujem od kolegu, vzdy ked pocujem kalerab tak musim sa stazovat. Som vystaveny skodlivemu vysielaniu. Ja nie som trapny, twist je trapny.
a tebe to neda, ze to tu furt dokola opakujes? si na smiech :D
Radio viva hrá najvacsie kaleraby vsetkych cias. Je to zaostale a konzervativne radio.
akože ten úžasný vysielač Snina Ščobík čo sa týka Vranova nula bodov.neporovnateľne lepšie idú /Michalovce hôrka/99.00
dnes rano o 5.00 som nato prisiel. ale to uz je jedno, ci vcera vecer, alebo dnes nad ranom :-)
Viva na freq. 99,0 Michalovce uz bezi od dneska.
aj ja mam velmi cisty a kvalitny prijem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň