Diskusia k téme Rádio Viva
Z toho obrázku som usúdil že ti to normálne išlo. Takže čo si vlastne chcel povedať?
Dnes ráno zase zarušená 101,1 okolo 08:20. Prepol som to manuálne na 93,3.
Počuj a nemohol by si, prosím Ťa, častejšie písať aj do rádia Goldies, lebo tam majú už niekoľkotýždňový výpadok vysielača v BB :-D
Asi pomohlo, že som im napísal na Messenger, že 101.1 Lakeside Park majú zarusene
101.1 Lakeside už vyzerá byť v poriadku, ale stále je rozbitá synchronizácia 101.1 BA a 101.0 Trnava, kde je Trnavský stream o niekoľko sekúnd popredu oproti BA.
Vyzerá to ako šum z nabalovania z inej frekvencie. Aj, keď toto bola kedysi ich hlavná frekvencia myslím. 93,3 z Bajkalskej ul. ide čisto. Buď sú v tom rádiu hluchý alebo to majú kompetentný či zodpovedný na háku.
Možno prišiel čas aby to zabalili - len ešte o tom nevedia......
Frekvencie by sa dali aj efektívnejšie využiť, napríklad také rádio SUB by ich bralo všetkými desiatimi
Má už dlhodobo znížené výkony na svojich vysielačoch v Bratislave. Aj mne prestala ísť doma stereo a to som od vysielača necelý kilometer (Tiež N.Mesto). U mňa problém nie je . Zvyšné nízkovýkonné vysielače iných rádií aj vzdialenejšie idú ako predtým.
Dobrý deň, nejde mi naladiť v byte rádio Viva ani jedna frekvencia. Všade je len rušenie a šum. Som v Bratislave-Nové Mesto a skúšal som všetky frekvencie. Rádio je HiFi veža s káblovou anténou. Neviete kde je problém? Ostatné rádia mi fungujú normálne. Ďakujem.
To, že je 101.0 TT vypnutá, sa dá celkom dobre využiť. V Peziku hrá namiesto toho (v šume) radio 88.6.
ma vypádok Trnave rádio viva na 101,0 MHz. zistil som len od niekoho a mesengeri takže môžete opráviť už dlho nevypadlo asi výpadok elektriky kvôli zaplávam na záhorí a BT a to sa stane tak niekedy áno.
Frekvencie sa môžu rozobrať a vedel by som si predstaviť že by boli pridelené rádiu SUB.....
Nie som fanúšik takej dynamickej hudby, nepáčilo sa mi že vysielali nelegálne, ale napriek tomu by mali mať šancu sa rozšíriť.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň