Diskusia k téme Rádio Viva

To už majú nejaký ten rok. A pri väčšine vianočných majú dodatok "VIANOCE."

Neviem ako dlho, ale dnes som si všimol na konci názvu pesničky "NOVINKA" , pokiaľ hrajú novinku.

Pred pár dňami som si všimol, že tiež už hviezdičky ... **VIVA**
Neviem odkedy...

Z toho obrázku som usúdil že ti to normálne išlo. Takže čo si vlastne chcel povedať?

Dnes ráno zase zarušená 101,1 okolo 08:20. Prepol som to manuálne na 93,3.

Počuj a nemohol by si, prosím Ťa, častejšie písať aj do rádia Goldies, lebo tam majú už niekoľkotýždňový výpadok vysielača v BB :-D

Asi pomohlo, že som im napísal na Messenger, že 101.1 Lakeside Park majú zarusene

101.1 Lakeside už vyzerá byť v poriadku, ale stále je rozbitá synchronizácia 101.1 BA a 101.0 Trnava, kde je Trnavský stream o niekoľko sekúnd popredu oproti BA.

Vyzerá to ako šum z nabalovania z inej frekvencie. Aj, keď toto bola kedysi ich hlavná frekvencia myslím. 93,3 z Bajkalskej ul. ide čisto. Buď sú v tom rádiu hluchý alebo to majú kompetentný či zodpovedný na háku.

Možno prišiel čas aby to zabalili - len ešte o tom nevedia......
Frekvencie by sa dali aj efektívnejšie využiť, napríklad také rádio SUB by ich bralo všetkými desiatimi

Má už dlhodobo znížené výkony na svojich vysielačoch v Bratislave. Aj mne prestala ísť doma stereo a to som od vysielača necelý kilometer (Tiež N.Mesto). U mňa problém nie je . Zvyšné nízkovýkonné vysielače iných rádií aj vzdialenejšie idú ako predtým.

Dobrý deň, nejde mi naladiť v byte rádio Viva ani jedna frekvencia. Všade je len rušenie a šum. Som v Bratislave-Nové Mesto a skúšal som všetky frekvencie. Rádio je HiFi veža s káblovou anténou. Neviete kde je problém? Ostatné rádia mi fungujú normálne. Ďakujem.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň