Diskusia k téme Rádio Viva
Inak moderátori ráno dosť slabota. Nemajú moc pekne hlasy a ten Dejvo neskutočný trapos,to sa nepočuje co tam keca odveci? Prázdne kecy
Zdá sa, že Žilina 101,9 je vyše 10 sekúnd napred oproti 99,4 BB.
Aspoň tak sa to javí podľa streamu.
Radio Viva má predĺženú licenciu :-) :-)
https://www.parabola.cz/zpravicky/37616/slovenske-…
Mozem sa opytat na vas nazor na radio viva? Velmi ho nepocuvam a nepoznam jeho playlist lebo v nz nie je velmi dobre pokrytie a online si ho nepustam.
@power309 jednoznačne najlepší play list zo všetkých rádií. Devedesiatky sú zas in! ???? a hlavne vždy nové veci a neopakuju oddrhovacky
Momentalne hrá Viva perfektne s tým ich letným playlist-om.Kopu dobrých tanečných vecí hrajú a aj iné verzie istých skladieb, ktoré sú viac tanečnejsie.Za mňa sa teraz cez deň Viva perfektne počúva :-) :-)
Mega sexy hlas má ta ich spravarka Lucia Hurajtova. take profesionalne to je, ked rozorava. Sa cudujem, ze ju neoslovili z Funka alebo Expresu,skoda ju vo Vive. Okrem nej este rad pocuvam Barbi Ćiernu na rozhlase a z muzskych hlasov je top Rado tomeš. hmm?
Neviem či je vychcanec, ale myslím že o nejakú frekvenciu v BA by mal aj on záujem......
Asi sú prázdniny, aj moderátori musia ísť dovolenkovať. Alebo im nebolo zaplatené, ktovie....
Alebo príprava na krach, zadĺžení sú, v strate tak isto....
Aspoň sa uvoľnia nejaké frekvencie - Mária, Sub, Dobrí a Marek už netrpezlivo čakajú.....
Čo sa to deje s Vivou? Opäť nie je počuť nejaké hlasy. Neviete čo sa deje? Žeby problémy? A jooj tie nevtipné relácie … škoda slov, ešteže to ťahajú kefaňáci ????????
Čaute. Ako sa vám pozdáva táto relácia po tých niekoľkývh odvysielaných epizódach - porovnanie s obdobnými predchodcami z iných rozhlasových staníc?
Vymeniť za koho? Za nejakú Barbie s nafúknutými perami a riťou alebo za zženštelého Kena, ktorí nemajú šajnu o moderovaní? To ako keď tam bude štekať môj pes, bude to mať vyššiu úroveň.....
Moderátori len tak nekvitnú na strome, že si ho odtrhneš, posadíš do štúdia a vysiela na úrovni....
Ranne vysielanie by sa mohol staff vymeniť … je to nuda … čo myslite?
"Už vidím, ako budú Bratislavčania ladiť Vivu a ona nikde...."
Keď budú v BA a okolí na menej kvalitných rádiách ladiť 94,4 MHz, tak naladia FUN (94,3 MHz).
Áno opravili to.Vcera som im to písal na FB,že to majú zle tam uvedené a opravili to :-) :-)
No niekto im to konečne opravil, teda tú frekvenciu...
Idem sa kuknúť na profesiu, či náhodou nehľadajú aj nejakého nového grafického dizajnéra. Nie že by som tam chcel ísť, to ani za milión....
Tak to je absolútny vrchol nemohúcnosti....
Už vidím, ako budú Bratislavčania ladiť Vivu a ona nikde....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň