Diskusia k téme Rádio Viva

"Ja ten pocit nemam, maju vela manstreamu, co hraju aj inde, Taylorku a tak."
Nie je celkom mainstream ako mainstream. Spomenul si Taylor Swift - keď Viva ešte nepatrila pod Zoznam (2020 - 2022), hrávala pomerne pravidelne (teraz sa už na ňu dá aj tam natrafiť len zriedka) od nej pesničku Style. Singel z roku 2015, ktorý sa v niektorých našich celoplošných rádiách hrajúcich súčasný pop krátko hral a potom vo všetkých celoplošných upadol do zabudnutia. Okrem Vivy - bola to jedna z tých pesničiek, na základe ktorých sa dalo rádio spoľahlivo spoznať.
Z pohľadu poslucháča mainstreamového popu je rozdiel počuť z rádia niečo, čo nehráva nikto (Style) a niečo, čo hráva skoro každý (Cruel Summer, Anti-Hero).

Ja ten pocit nemam, maju vela manstreamu, co hraju aj inde, Taylorku a tak. Sak ked ti vyhovuje, sak dobre tak.

Poprosím to redaktorov aby zamkli túto tému alebo oddelili príspevky rádia VIVA od toho odpadu čo vysiela dnes pod tým názvom!

Ale majú. Od 12-15 majú reláciu Lunch Time s Tomášom Juríčekom na Vive.

idu z kopca, vrchol uz maju za sebou

Už v sobotu som si všimol, že 94.90 Petržalka opäť vysiela rovnakým výkonom, ako predtým a 101.10 MHz je momentálne vypnutá?!

Tak čo si čakal od moderátorov? Že snáď budú inteligentní? U žien stačí veľký výstrih, nafúknuté pery a riť a je vymaľované. U chlapov stačí vedieť sa idiotsky rehotať na sprostostiach a hneď je prijatý....
Kde sú tie časy, keď vo Fun rádiu zaúčal nových moderátorov Tibor Hlísta a museli poriadne makať, kým ich pustili do vysielania. Čo meno, to talent....

Inak moderátori ráno dosť slabota. Nemajú moc pekne hlasy a ten Dejvo neskutočný trapos,to sa nepočuje co tam keca odveci? Prázdne kecy

Zdá sa, že Žilina 101,9 je vyše 10 sekúnd napred oproti 99,4 BB.
Aspoň tak sa to javí podľa streamu.

Radio Viva má predĺženú licenciu :-) :-)
https://www.parabola.cz/zpravicky/37616/slovenske-…

Mozem sa opytat na vas nazor na radio viva? Velmi ho nepocuvam a nepoznam jeho playlist lebo v nz nie je velmi dobre pokrytie a online si ho nepustam.

@power309 jednoznačne najlepší play list zo všetkých rádií. Devedesiatky sú zas in! ???? a hlavne vždy nové veci a neopakuju oddrhovacky
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň