Diskusia k téme Rádio Viva
Aha, tak taketo praktiky pouzivaju :D Velmi pekne dakujem za odpoved
Pretoze ,ak zadas automaticke vyhladavanie stanic ,tak ti vdaka tym hviezdickam zaradi stanicu na prve miesto v zozname vyhladanych,a nie na koniec podla abecedy.
Vysvetlite mi niekto ak to viete prosim, preco maju hviezdice v PS? Nemozu mat PS __VIVA__ namiesto **VIVA**?
RDS PS *_RDS_*_ a prázdny RT..bez RDS CT.
Žilinská freq. 101.9 MHz má PS VIVA____ , v RT názvy songov, plus sa vysiela RDS CT (čas a dátum).
Bude to fungovať tak ako doteraz - biedne. Ostanú tam dvaja moderátori - jeden na ráno, jeden na popoludnie a to je všetko. Väčšinu času bude patriť hudbe, nebude žiadne spravodajstvo. Časom sa rádio niekomu predá a vznikne ďalší pokus o vybudovanie úspešného rádia ktoré bude fungovať profesionálne a nebude mať takú škaredú web stránku.....
Je to zhruba rok a mesiac čo prešli zmenami a obnovou a už tam trištvrte ľudí a programov nie je. Som zvedavý ako to bude ďalej napredovať.
Moderátorka Lucia Hurajtová je novou hovorkyňou ministerstva spravodlivosti.
a kukám, že sa vykašľali aj na správy, už tam nevysielajú žiadne spravodajské bloky, ani ráno, ani dopo/popo.
"Ja ten pocit nemam, maju vela manstreamu, co hraju aj inde, Taylorku a tak."
Nie je celkom mainstream ako mainstream. Spomenul si Taylor Swift - keď Viva ešte nepatrila pod Zoznam (2020 - 2022), hrávala pomerne pravidelne (teraz sa už na ňu dá aj tam natrafiť len zriedka) od nej pesničku Style. Singel z roku 2015, ktorý sa v niektorých našich celoplošných rádiách hrajúcich súčasný pop krátko hral a potom vo všetkých celoplošných upadol do zabudnutia. Okrem Vivy - bola to jedna z tých pesničiek, na základe ktorých sa dalo rádio spoľahlivo spoznať.
Z pohľadu poslucháča mainstreamového popu je rozdiel počuť z rádia niečo, čo nehráva nikto (Style) a niečo, čo hráva skoro každý (Cruel Summer, Anti-Hero).
Ja ten pocit nemam, maju vela manstreamu, co hraju aj inde, Taylorku a tak. Sak ked ti vyhovuje, sak dobre tak.
Poprosím to redaktorov aby zamkli túto tému alebo oddelili príspevky rádia VIVA od toho odpadu čo vysiela dnes pod tým názvom!
Ale majú. Od 12-15 majú reláciu Lunch Time s Tomášom Juríčekom na Vive.
idu z kopca, vrchol uz maju za sebou
Už v sobotu som si všimol, že 94.90 Petržalka opäť vysiela rovnakým výkonom, ako predtým a 101.10 MHz je momentálne vypnutá?!
Tak čo si čakal od moderátorov? Že snáď budú inteligentní? U žien stačí veľký výstrih, nafúknuté pery a riť a je vymaľované. U chlapov stačí vedieť sa idiotsky rehotať na sprostostiach a hneď je prijatý....
Kde sú tie časy, keď vo Fun rádiu zaúčal nových moderátorov Tibor Hlísta a museli poriadne makať, kým ich pustili do vysielania. Čo meno, to talent....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň