Diskusia k téme Rádio Helax (CZ)
Loučíme se s frekvencí 93,7 FM
Rádio Helax v průběhu listopadu ukončí vysílání svého programu na FM frekvenci 93.7 FM a bude nadále vysílat pouze v on-line. Provozovatel rádia, skupina MEDIA BOHEMIA, získal souhlas Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) s přejmenováním programu Rádia Helax na frekvenci 93.7 FM na Rádio Blaník.
Změna je reakcí na složitou ekonomickou situaci, do které se dostávají regionální média v důsledku poklesu lokálních reklamních příjmů souvisejících s koronavirovou krizí a nesplněnými sliby ministra kultury Lubomíra Zaorálka o pomoci kulturnímu a kreativnímu průmyslu.
no tak ja som ho naladil v pohode v Lipt.Sliacoch,to je 11 km na vychod od ruzomberka ale ako pre Liptov spustilo vysielac okey-93,6Mhz,tak fo padlo.
Da sa tiez naladit frekvence 1, a tiez Cesky rozhlas1 a niekedy aj orion.kvalita je vsak velmi slabucka.
Ja v Tvrdošíne keď chcem tak to chytím. Okrem toho aj Frekvence 1 na 91.0. To druhé nepočúvam vôbec,Helax ponúka napríklad dennú hitparádu kde sú niektoré dobré tanečné veci. Občas keď si natočím kruhový dipól tak popočúvam.
Kde najďalej na slovensku naladíte túto ostravskú stanicu s tanečnou muzikou? ˇV Čadci ju naladíte stereo v dobrej kvalite aj na prútovú anténu./Beriem,že sme pri hranici/Dokonca lepšie ako stanice z Krížavy alebo Námestova.Pýtam s apreto,lebo pred cca polrokom sa mi HELAX podarilo celkom dobre naladiť v Martine-sídlisko SEVER,Jilemnického ul.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň