Diskusia k téme Rádio LOCAL FM Komárno - spomínate si?
Zdravim,radio LOCAL FM bylo fajn a velmi rad jsem ho poslouchal skoda ho.Bydlim kousek od ZLINA a signal radia doletel az sem.Moc rad na nej vzpominam.
Ahojte všetci, čítam a spomínam... Volám sa Igor a dlhé roky som robil reláciu HOT 30 a Discobolos s Viktorom. Boli to super časy, asi najlepšie aké som kedy zažil. Škoda toho rádia....
Máš chybu v tom linku, ale prečítal som si to. No, oveľa lepší prehľad zaniknutých staníc má http://www.power.szm.sk , pri Rádio Tatry chýba 105,7 MHz a je tam veľa nespomenutých rádií hlavne z východného Slovenska
Nevie niekto na akom mieste-kote malo LOCAL FM umiestneny vysielac.
Ahojtééééé - jasné že poznám a DJ. Viktor Dudáš je riaditeľom nemocnice Komárno. Mal reláciu Hot 30 s Igorom Czuczorom - rádio sídlilo v bývalom hoteli čajka - škoda ho, lebo dávali dobré veci - Ján Mečiar ktorý pracoval v rádiu Viva - teraz je na jojke v správach je z Komárna.
To je velmi odvazne vyhlasenie. Na znicenie podniaktelskeho zameru staci jeden vol. Mam svoje skusenosti.
tu je link na Local FM Komarno.
http://www.youtube.com/watch?v=VHxPvg9YsL8
naozaj to bolo z tých lepších rádií.Uživiť lokálne rádio v takomto -až nepriatelskom prostredí je velmi tažko.A že nevysielalo madarsky, to je v poriadku.Ani madarské rádiá vysielajúce v Komárome a Ostrihome nevysielajú v slovenčine.Niekomu vadilo. národnosť majitela.
Viem o čom hovorím,som z toho regiona
kedysi bola jedna z najlepsich radii na slovensku...fakt skoda ze zanikla...
kdesi kedysi bola aj fotka studia na sieti, len neviem kde.
pravdaze si to pametam ved to bolo take coool radio.
to radio robil moj sused a bolo to v komarne a dobre davno ked som bola este malinka :D heeeeh no hej skrachovalo lebo moj sused je slovak a tak sme pri hranici a neslo po madarsky :S
Napíš mi na moju emailovú adresu vgmedia@szm.sk kam ti to mám foto štúdia.
kdesi na nete bolo svojho casu aj foto studia - ma to niekto?
Ahoj "vg media" ... ja som jednym z byvalych clenov spominaneho radia... a som v kontakte este s par ludmi z tohto kolektivu. myslim ze jedna za mala "aktvinych" moderatoriek je tymca, kt. mozes pocut v radiu Okey.
Prave preto, ze sa este stale nedokazete zmierit so zanikom Uhorska, nezasluzite si mat ziadne radio v regione. Ved aj tak stale pocuvate len tie madarske radia.
A este jedna otazka:
Existuje aj slovenska cast Madarska, alebo ako si to myslel s tou madarskou castou Slovenska?
Skrachovalo, lebo nedodrzalo to minumum, vysielalo v juznej casti slovenska - v madarskej ! a nemalo madarske vysielanie !
nelutujem local fm ! Ale skoda pre region !
To mi nestačí. Od hemendexa mám už dobré štyri roky posťahované informácie o všetkých zaniknutých rádiách. O rádiu LOCAL FM je tam toho však najmenej - stručné info a 4 jingle. Mám ich už dávno stiahnuté. Ja by som chcel najmä fotky zo štúdia - mám len jednu, resp. jingle a nejaké dôležité minúty z vysielania, ako napr. správy, uvádzanie jednotlivých moderovaných blokov atď. Nechcem sa opakovať, ale najlepšie by bolo keby sa niekto prihlásil z bývalých pracovníkov, ktorí iste majú nejaký materiál o tomto rádiu. Ďakujem
http://www.hemendex.sk/kaput-radia.h tm tam to je vsetko pokope ;)
To naozaj nikto nemá čo k tejto téme povedať?
Ja som síce nepatril ku skalným poslucháčom tejto stanice, ale nakoľko zbieram informácie, fotky a jingle o zaniknutých rádiách, lebo v dohľadnej dobe by som chcel vytvoriť spoločný portál o rádiách, ktoré už nie sú medzi nami, by som chcel od tých, ktorí toto rádio poznali, aby mi poslali nejaké fotky z prostredia rádia, jingle a nejaké bližšie informácie o tejto stanici. Najlepšie by bolo keby sa niekto prihlásil, kto viedol externú resp. riadnu spoluprácu s týmto rádiom. Toto rádio ako z jedna nemalo vlastnú internetovú stránku. Z tohto rádia mám len 4 jingle a 1 fotku a potreboval by som viac. Ak si niekto spomína na vysielanie rádia LOCAL FM a ma vo svojom archíve uložené momenty z vysielania prípadne jingle a nejaké fotky, nech ich pošle na stránku vgmedia@szm.sk
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň