Diskusia k téme Kokoriko
..to chce klud a nohy v teple, ok?
sa tu nehadajte.
Mily moj zlaty Majacik! Stojis! To je sice dobre, ale doba napreduje! Si urcite skvely clovek s rozhladom, ale..! Ale ... lahko pisat, tazko realizovat!!! Drzim palce vsetkym, ktori sa nas snazia zabaavat akymkolvek sposobom!!!! Jednoducho...weget!
sak ale mna to nasralo lebo radio ktore som pocuval od skoro zaciatku bolo celkom ine ako je teraz a uz 3. rok sa tak drbe ze skapinam, dobre ze sa pomenilo fmko, som s nim nanajvys spokojny, este vydrzime kym omegac prestavy zvuk (teda pokail budu praxy) a bude to eno-nuno. :)
Mili moji zlati ! Chcelo by to uplne novu dvojicu a mozno novy format...!!! Uz je aj tak rozhodnute, ja svojich favoritov mam..... V a H....!!!
Na medialne.sk to už je napísané, tak teda môžeme sa o tom baviť. Rannú show budú robiť Sajfa a Adela. Slávo sa presťahuje do programu so staro-novým názvom Let's Fun. Je jasné že ranná show bude veľmi dobrá. Nič lepšie ráno v inom rádiu nebude.
No aj ja si myslim.treba nejaky typ ako je Mino.
ked bol mino a adela alebo mino a marcel aleno mino a tibor to bolo vsetko ok ale slavo a dakto? no troska take nekokorikovske podla mna..
sak ale adelka uz robievala rano kedysi davno ne? alebo som spleteny? to akoze znamena ze teraz ide ten milan prec alebo ako teda? aby som bol v obraze :P
som zvedavy, kolko dlho vydrzi adela vstavat do ranneho vysielania :))
Môže si niekto teoreticky myslieť že to bude Alica a Slávo, ale takých veľa nebude. Dáme mená? Alebo nech rozmýšľajú?
Anonym z iného médiá, budeš slávny. Ako prvý si to pustil na verejnosť.
Mino ide robit direktora radiu Okey. Rano bude vysielat A. plus S.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň